Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan EmirhanAddis, 15.02.2023 23:54
Alıntı yapılan: inf - 15.05.2023 13:04Alıntı yapılan: Mothership - 15.05.2023 08:33Alıntı yapılan: inf - 14.05.2023 23:34@hoon1gan242 kanka sen once bi pdde adam ol da sonra gulucuk atarsin iletilere [spoiler][/spoiler]b rush mu atiyosun ::) :D :)Arkadaş ortamı dcleri patlayıp pdden atılınca girilecek max komedi seviyesi. PP daha komik kendine yeni bir mizah anlayışı katmalısın. [spoiler][/spoiler]Ss de anı olarak kalsın canım artık bakar bakar ne yapmaman gerektiğini hatırlarsın.Bana bunu diyen ezik ilk seferinde kabul bile edilmedigi icin kabul edilen arkadaslarini zorla pdden cikartmisti :-* ;) :) :D ???Hoonigan ve sxeyi de cagirip seste devriye atsaniza booooolum siz, birbirinizle devriyeye cikmak icin maymo olan tipler degil misiniz siz ::)En azindan milletin modlarina bakarak mod yapmiyorum oglusum, skin yaptigim yayini pdye sikayet edecek kadar dustugunuzun en basindan beri farkindayim. ::) :) ;) :D :-*hayatim samp olmadigi icin pdye giremedigime uzulmedim :(al da kanalimda biraz gez yapamadiginiz yaris rolu hakkinda tuyo alirsin, her 3 videoda bir siz varsiniz belki sansli bir cocuk olmussan videoma cikmis da olabilirsin :garip:bu arada ryan abine soyle borcu olan 30kyi versin, o kadar yaris kazaniyoruz paraya konuyosunuz ::) ;) :) :D :-* Benimle iletilesecek kadar buyumedin buraya rezil sslerini yaymami istemiyorsan kapat ceneni cocuk
Alıntı yapılan: Mothership - 15.05.2023 08:33Alıntı yapılan: inf - 14.05.2023 23:34@hoon1gan242 kanka sen once bi pdde adam ol da sonra gulucuk atarsin iletilere [spoiler][/spoiler]b rush mu atiyosun ::) :D :)Arkadaş ortamı dcleri patlayıp pdden atılınca girilecek max komedi seviyesi. PP daha komik kendine yeni bir mizah anlayışı katmalısın. [spoiler][/spoiler]Ss de anı olarak kalsın canım artık bakar bakar ne yapmaman gerektiğini hatırlarsın.
Alıntı yapılan: inf - 14.05.2023 23:34@hoon1gan242 kanka sen once bi pdde adam ol da sonra gulucuk atarsin iletilere [spoiler][/spoiler]b rush mu atiyosun ::) :D :)
Alıntı yapılan: Preggesive - 15.05.2023 14:19Alıntı yapılan: inf - 15.05.2023 13:04Alıntı yapılan: Mothership - 15.05.2023 08:33Alıntı yapılan: inf - 14.05.2023 23:34@hoon1gan242 kanka sen once bi pdde adam ol da sonra gulucuk atarsin iletilere [spoiler][/spoiler]b rush mu atiyosun ::) :D :)Arkadaş ortamı dcleri patlayıp pdden atılınca girilecek max komedi seviyesi. PP daha komik kendine yeni bir mizah anlayışı katmalısın. [spoiler][/spoiler]Ss de anı olarak kalsın canım artık bakar bakar ne yapmaman gerektiğini hatırlarsın.Bana bunu diyen ezik ilk seferinde kabul bile edilmedigi icin kabul edilen arkadaslarini zorla pdden cikartmisti :-* ;) :) :D ???Hoonigan ve sxeyi de cagirip seste devriye atsaniza booooolum siz, birbirinizle devriyeye cikmak icin maymo olan tipler degil misiniz siz ::)En azindan milletin modlarina bakarak mod yapmiyorum oglusum, skin yaptigim yayini pdye sikayet edecek kadar dustugunuzun en basindan beri farkindayim. ::) :) ;) :D :-*hayatim samp olmadigi icin pdye giremedigime uzulmedim :(al da kanalimda biraz gez yapamadiginiz yaris rolu hakkinda tuyo alirsin, her 3 videoda bir siz varsiniz belki sansli bir cocuk olmussan videoma cikmis da olabilirsin :garip:bu arada ryan abine soyle borcu olan 30kyi versin, o kadar yaris kazaniyoruz paraya konuyosunuz ::) ;) :) :D :-* Benimle iletilesecek kadar buyumedin buraya rezil sslerini yaymami istemiyorsan kapat ceneni cocuknediyon olumtwo eyes on the floor kafayı koying
Alıntı yapılan: Preggesive - 15.05.2023 11:28GT-R rollemedikten sonra isteyen krem peynire de tapabilir no problem
Alıntı yapılan: cinselsorun - 15.05.2023 15:32araba hakkında bir şey bilmeyen elemanlarsaniz yaptığınız role de karışırız kullandığınız moda da, tanrınız bizim duvarlarımız içinde size yardım edemez :sampanya:arkadaşlarınızla sağa sola dil atmaya devam edin seviyemize erisemezsiniz, tanıyan herkes ne olduğumu iyi bilir
Alıntı yapılan: Mothership - 15.05.2023 08:33[spoiler][/spoiler]Ss de anı olarak kalsın canım artık bakar bakar ne yapmaman gerektiğini hatırlarsın.