Silah İadesi - Avis Bettean Car Jack(Yeniden Açıldı)

Başlatan Sekiz, 18.03.2023 18:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Avis_Bettean @Svornz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaydee_Adelina - Dragan_Grozliev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşta olduğumuzdan, Idlewood üyelerinden birini vuruyoruz. Kişi AFK kalıyor, bir süre başında bekliyorum. O sırada rastgele sokakta olan biri motoruma atlayıp beni buga sokuyor. Motorun biraz solunda havada kalıyorum ve aniden yere çakılıyorum. Yaralıya düştüğüm an polis baskını oluyor ve elimde silah göründüğünden tutuklanıyorum ardından silahım olan Deagle, #9100 numaralı silahım sadece 3 seviye bir oyuncunun ihlali sonucu gidiyor. Avis adlı oyuncunun motoru çaldıktan sonra attığı emotesi dikkatinizi çekebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler][/spoiler] [spoiler][/spoiler] [spoiler][/spoiler] [spoiler][/spoiler] [spoiler][/spoiler] [spoiler][/spoiler] [spoiler][/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın iadesini istiyorum, ek olarak kişiye o tarihte açtığım şikayete 4-5 gün boyunca ileti atmadı. Ardından forum geri döndüğünden, ek zaman da beklemek istemiyorum. Olabildiğince hızlı sonuçlandırırsanız çok mutlu olurum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bro beni yanlış anlama da üstünde silah taşıma senin sorumluluğunda ve motoru çaldığının kanıtı yok sadece belirtmek istedim yanlış karar verilmesin

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek