Barbara Miller - nitroccontrol.cs

Başlatan N0SY, 19.04.2023 00:09

« önceki - sonraki »
Felix Hertz Lv.69
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 66
Sonunda neden kaynaklandığını buldum, oyunun dizinde ki models kısmında ki efectspc.TXD yi değiştirmiştim. Değiştirdiğim modda nos doldurma efekti yokmuş.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.08.2026 16:59
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kamerun
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Lethal - 20.04.2023 23:53
Sonunda neden kaynaklandığını buldum, oyunun dizinde ki models kısmında ki efectspc.TXD yi değiştirmiştim. Değiştirdiğim modda nos doldurma efekti yokmuş.

ayyyynen kanka banlanmamak için yaptığın maymunluğa bak

Felix Hertz Lv.69
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 66
Alakan olmayan her şikayete yazmaya devam edicek misin?

Ido Barraco Lv.67
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 21:37
Köken Italya
Popülerlik 74
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lethal - 20.04.2023 23:53

İsmini bile doğru yazamamışsın. Ayrıca böyle bir olay olduğunu sanmıyorum dostum. Yıllardır yarışçı rolü yaparım. Defalarca effect değiştirdim nos doldurması olmayan efekt modu görmedim. İnsanlara tırnak ucu sebeplerinden şikayet açıyorsun. Düzgün savunma yapmalarını bekliyorsun. Benim açtığım şikayette de arkadaşın açtığı şikayette de haddini aşarak savunma niteliği taşımayan iletiler atıyorsun. Oyuncu şikayetlerinde gününü geçiriyorsun zaten daha öğrenemedin mi savunma yapmayı? Efendi gibi savunmanı yap geç. Madem öyle efekt modunu bi incelesinler. Ben de bunca yıllık yarışçı tecrübeme bir yenisini katayım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. xD

Ido Barraco Lv.67
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 21:37
Köken Italya
Popülerlik 74
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Yanlış anlaşılma olmasın toxic niyetli ileti atmadım. Tecrübelerimi aktardım. Ha belki de dediğin gibi efekt modundandır. At incelesinler. İyi forumlar.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kamerun
Popülerlik 5
@RECOLT düzgün bir savunma gelmeyecek gibi sonuçlanmalı.

Felix Hertz Lv.69
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 66
Kullanmadığım belli oluyor savunmaya falan gerek yok. Kör olmayan anlar.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kamerun
Popülerlik 5
hadi effectsPC.txd ile oynadın nitro efektini sildin bi şekil yapamayacağın iş ama neyse nitronun sesi nerde O:-)
şimdide sağır olmayan anlar mı yazıcan şu şikayeti biri sonuçlandırsın artık kim haklı görelim

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.03.2026 00:10
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 46
Susturmadan dolayı @Lethal adına bir savunma. Selamlar,  o an kaza yaptığım sıra nos bitişine denk geldi, size bir video bırakıyorum. Nos bittiği zaman efektten dolayı yok oluyor anlayabilirsiniz tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir yetkili kararına bırakıyorum.

https://streamable.com/9wzwrj

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: marcus61 - 28.04.2023 16:15
Susturmadan dolayı @Lethal adına bir savunma. Selamlar,  o an kaza yaptığım sıra nos bitişine denk geldi, size bir video bırakıyorum. Nos bittiği zaman efektten dolayı yok oluyor anlayabilirsiniz tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir yetkili kararına bırakıyorum.

https://streamable.com/9wzwrj

Gardaşım videonun devamını getireydinde anlasaydık keşke...