İl-legal Kumarhane.

Başlatan shaxx.exe, 13.11.2019 22:39

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Konu oldukça basit, il-legal bir kumarhane yeri açılsın. Bu kumarhane yönetim tarafından seçilsin. Belirsiz bir zamanda polis baskın atsın, en azından rol çıkar ve eğlenceli ve macera dolu bir ortam olur iki taraf içinde .

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 18:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:48
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
Evet insanlar kumar oynayıp para katlaya bilir destekliyorum  :-X :-X :-X :-X

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kumarhane argesini açmıştım zaten, eklenecekler bölümüne taşındı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Wohrusk - 14.11.2019 00:20
Kumarhane argesini açmıştım zaten, eklenecekler bölümüne taşındı.
Dediğim gibi olacaksa sorun yok, oraya polis basma olayı olmayacaksa gram zevki olmaz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 28
Bana kalırsa herşeyi sisteme ve yönetime bırakmamak gerekiyor. Zar at, yazı tura komutu, tek çift komutları geldiği zaman oyuncular istediği yerde istediği şekilde illegal kumar döndürebilir. Bir birlikseniz birlik itibarınız çoğalır bir sivilseniz illegal ortamlardaki itibarınız. Polisin baskın atması için yönetimin el atmasına da gerek yok eğer kurduğunuz mekan dilden dile dolaşırsa VCPD duruma el atacaktır zaten. Yönetim sadece bu konularda tek seferlik event'ler oluşturabilir bence devamı biz oyunculara kalmış. Açıkcası ben bu konuları yönetime bırakmayı pek desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.01.2024 23:21
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 57
Jack Cutler Lv.21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2023 12:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2022 14:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kumarhane açmak için bir sisteme ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum zira şu an birliğim ve destekçi üyeleri ile birlikte; kendi kumar sistemimizi oluşturduk. Yakında bunun için bir rehber oluşturacağız. (Summerfield Holdem Poker) Şahsi görüşüm bu tarz şeylerde yönetimin yükünü azaltmak adına sunucuda kendi imkanlarınızla da bir şeyler yapabilmeniz. Sizin herhangi bir mekanda çevirdiğiniz kumardan zaten polisin haberi olursa baskına gelebilir. Rolle de verilebilir bir şey. Ha; şu olabilir, kumar için kart vb. sistemler talep edilebilir anlarım ve destek veririm ama şu durumda bence bunu kendiniz de yapabilirsiniz.

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 19:54
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Kumar rollerini şimdilik zar vs. kullanarak ev/işyerinizde yapabilirsiniz. Kumar sistemi aktif ileri dönemlerde aktif edilecek.