Kingdom of Persian, İranlı suç diasporası

Başlatan Geben meine Tabanca, 26.06.2023 02:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.01.2026 22:17
Köken Rusya
Popülerlik 61
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.08.2024 01:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: gunslinger - 21.09.2023 13:40

@gunslinger Kanka yanlış anlama sadeece ufak bir tavsiye, ss editlerinde f10 da nametag kapanmıyorsa Codsmp yükle kapanır. Daha kaliteli ss alırsın. Sadece tavsiye vermek istedim. İyi oyunlar, iyi roller.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Günaydın, bu sabahta diğer sabahlar gibi normal geçti. Sevgilimden gizlice yataktan çıktım ve bilgisayara oturdum. Bana hep neden bu saçma oyunu oynadığımı soruyor, ben ise ona bağımlıklık olduğunu söylüyorum. Her neyse, bu sabah tekrar oyuna girdim ve bir kaç adam vurdum. Bu benim için bir zevk. Bu oyunda adamları vururken zevk alıyor ve yenilmez olduğumu tekrardan hissediyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 00:59
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 16
Benden de günaydın arkadaşlar halo aga gunslinger ve dauerhaft aka griffin olarak sizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz. Psikolojim çok bozuk kendimi YakupTV gibi hissediyorum gerçekten ama gerçekten hayat değişmeye başladı artık uyandığımda beni tersleyecek sevgilim olmadığı için tüm hayatımı samp yapabilirim yaşasın halil kardeşime selamlar olsun

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 01:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.01.2026 00:55
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 23

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@gunslinger kardeşim şu mekan açma rollerine başlayın ya çatışma falan istemiyorum dostum 7/24 mekan açacaksınız ve kumar gecesi (haftada bir) anladın mı?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.06.2025 20:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.01.2023 22:08
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

[youtube] https://youtu.be/a9fdxpABaX4
Birliğin son çatışma rolü daha da kimseyle savaşmıyoruz rolümüze bakacağız, yine de şansınızı zorlamayın  :-[