Kingdom of Persian, İranlı suç diasporası

Başlatan Geben meine Tabanca, 26.06.2023 02:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sağ olun dostlar, rollere yakında başlayacağız.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.07.2025 00:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2025 17:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@Geben meine Tabanca önce kıyım yok oluş, sonra var oluş hesabı diyorsun

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:48
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 00:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şu sıralar vice sunucusunda takılmaktayım. Bildiğiniz üzere sampı bırakmıştım ancak bu sıralar yeniden oynamaya başladım. Kız arkadaşım biraz geç uyandığı için yatağımızdan sessizce çıkıp bilgisayarımın başına geçip bu tanıtımlarda takılıyorum. Lakin farkettiğim bir şeyler var. Eski kemik sağlam oyuncu kitlesini göremiyorum. Herkes çok kolsuz tokatlayıp geçiyorum savaşlarda. Savaşa katılım ve rol teklifleri geliyor lakin kulak asmıyorum. Artık bazı şeylerin tadı kaçmaya başlamış dostlar. Bu oyunu bırakmanın zamanı gelmişte geçiyor.

Vakitler geçtikçe kısalıyor, günler kısalıyor. Pantolonumun cepleri boş, artık eşofman giymeyi tercih ediyorum. Pc başında kapri giymek bana zevk veriyor, samp daha bitmedi fakat kral gibi adamlar burada valla billa eğilmedi başları. Bu adamlar hiç kaybetmedi, hilelere karşı dimdik durdular. Buradan tabancaya selamlar, gunslinger aka halo ölmedi kalbimizde yaşıyor. Lawarance trakyalı kardeşime selam, xyz bursalıya selam iran oluşumunda bulunan kürtler blackwaldo ve deniz sizede selam olsun. Dmci Giray sanada en sevdiğim kardeşim zawon sanada. Şu sıralar bunalımdayım kendime kitap yazıyorum, fazıl kısayürek gibi hissediyorum kendimi. Her neyse dostlarım kendinize iyi bakın, daha sonra görüşürüz. Bunu okuyan kardeşlerim gidin şimdi yüzünüze su vurun hayatların gerçeğine bakın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.07.2025 00:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2025 17:12