[spoiler]
Bu tanıtımda artık spoiler dışı yazılar IC olacaktır, bizzat birinci şahıstan hikaye devam edilecektir. İyi okumalar.[/spoiler]
Yeni Annesiyle MaceralarıPolina Svetka > Polina SartoreHerkese merhaba! Sizlere demiştim! Bizzat benim gözümden bu hikaye devam edecekti! Her neyse sizi daha fazla sıkmayacağım. Benim hayatıma giriş yapıyoruz! Önceki yazılarımdan biliyorsunuzdur, ben ailesiz büyümüştüm. Abilerim ve ablalarım olmasa hayatım iyi olacağını pek düşünmüyordum. Ama iyi ki ablalarım ve abilerim var! Yeni sevgilim olan Glenn ile bir partide annem ile tanıştım. Annemin ismi Lena Sartore. O VCPD bünyesinde hizmet eden bir polis. Annem, sevgilimle ikimizi partinin yarısında ordan uzaklaştırıp polis teknesine bindirdi. Bizi fazla uzağa gitmeden denizin ortasında sanki sorgu alıyormuş gibi sorular soruyordu! Sorguya girmesem de sorgudaki o ecel teri biliyorum! Her neyse, annem sevgilimle ikimizin arasındaki muhabbeti görmüştü. Ben herkese arkadaşım desem de biz sevgili olduğumuzu gizleyemiyorduk. Aslında ben 01 Ağustos 2023 gününe kadar sevgili olduğumuzu söyleyemiyordum. Utanıyordum, neden utandığımı bilmesem de utanıyordum işte! Annem denizde sorulara devam ediyordu, bir süre sonra yumuşadık ve sohbet etmeye başladık.
Sevgilim bu sorularda takılmasa da ben takılmıştım, utancımdan olmalıydı. Annem son soru olarak bana bir şey söylemişti. "Üvey annen olmasını ister miydin?" Böyle bir şey soruydu işte! Tam hatırlamıyorum, bende dedim ki; "Yanii, arkamda bir annem olsaydı, her şey daha iyi olabilirdi." dedim. Bir süre ben bu soruyu sorma nedenini merak ettim, onlar konuşsada aklım hala bu sorudaydı. Ve bu aklımdan çıkmadığı için anneme sıklıkla neden sordun ki diye sorular soruyordum. Annem ise her zaman bunu geçiştiriyordu, gıcık sevgilim ise; "Çok belli ediyorsunuz! Hadi konuşun." diyordu. Aslında sevgiliminin bu cümlesiyle başladı her şey. Ama daha net olarak annem sayılmıyordu ama kafamın içine girmişti o noktada. Birbirimizin numarasını aldık ve birlikte zaman geçirdik bir süre. Ben annemin evine gittim, sokakta bile konuşuyorduk. Sanki annem olacağını belli etmişti! Her neyse, bir gün annemin evinde içecek içerken annemle sohbet ediyordum ve tam orada bana çoook güzel bir soru sordu. "Şaşırmadan benim soruma cevap ver lütfen, benim çocuğum olur musun?" Bunu sorunca ben heyecanlandım tabii! Herkes heyecanlanırdı aslında. Bütün zorlukla geçen hayatım önümden geçmişti. Bende dedim ki; "Ama nasıl olacak ki?" Annem de, "Ben halledeceğim, sen benim annen olmamı istiyorsan herşeyi halledeceğim." dedi.
Annesi ve Kendisinin Fotoğrafları