Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Mirmanu, 27.07.2023 20:19
Alıntı yapılan: Carti2 - 04.09.2023 03:39Alıntı yapılan: Carti2 - 04.09.2023 03:10Videoda Improved Deagle varbir ekleme yapmak istiyorum, adam hile kullandıgını belli etmemek için videoyu öyle bir kırpmış ki izlerken bilgisayarın dibine girdim. :garip:
Alıntı yapılan: Carti2 - 04.09.2023 03:10Videoda Improved Deagle var
Alıntı yapılan: unknownbard200618 - 04.09.2023 02:41Alıntı yapılan: Tunahan - 04.09.2023 01:26ceza almayı göze alarak yazıyorumbu adama gelen kaçıncı hile şikayeti? hepsinden de bir şekilde yırtmaya çalışıyor bir şekilde de yırtıyor yok bug yok o yok bu yok şu hep de aynı adama şikayet geliyor herkes belirli insanlardan rahatsız ve cidden artık bir şeylerin ters olduğunun anlaşılması gerekiyorbir kere çatışma rolüne girdik onda da sıkan sıkana ölmedi de ölmedi benim alt f10um kapalı olduğu için kanıt alamadım diye şikayet açamadık diğer herkesin vardı ama kanıt yetersizdi üzücüvideo açık, net. vice rpnin hile kullanan insanlardan arınması gerekiyor gerçekten bu şikayetten ceza almasa bile sitem etmek istedim bu kaçıncı şikayet. aynı adam. yeter.ben sana soyliyim tunacim adamin bir kez daha vip+ almasini bekliyolar aldiktan sonra bani atacaklar :manifdog
Alıntı yapılan: Tunahan - 04.09.2023 01:26ceza almayı göze alarak yazıyorumbu adama gelen kaçıncı hile şikayeti? hepsinden de bir şekilde yırtmaya çalışıyor bir şekilde de yırtıyor yok bug yok o yok bu yok şu hep de aynı adama şikayet geliyor herkes belirli insanlardan rahatsız ve cidden artık bir şeylerin ters olduğunun anlaşılması gerekiyorbir kere çatışma rolüne girdik onda da sıkan sıkana ölmedi de ölmedi benim alt f10um kapalı olduğu için kanıt alamadım diye şikayet açamadık diğer herkesin vardı ama kanıt yetersizdi üzücüvideo açık, net. vice rpnin hile kullanan insanlardan arınması gerekiyor gerçekten bu şikayetten ceza almasa bile sitem etmek istedim bu kaçıncı şikayet. aynı adam. yeter.
Alıntı yapılan: unknownbard200618 - 04.09.2023 11:14Alıntı yapılan: hazepoppy - 04.09.2023 07:09Alıntı yapılan: unknownbard200618 - 04.09.2023 02:41Alıntı yapılan: Tunahan - 04.09.2023 01:26ceza almayı göze alarak yazıyorumbu adama gelen kaçıncı hile şikayeti? hepsinden de bir şekilde yırtmaya çalışıyor bir şekilde de yırtıyor yok bug yok o yok bu yok şu hep de aynı adama şikayet geliyor herkes belirli insanlardan rahatsız ve cidden artık bir şeylerin ters olduğunun anlaşılması gerekiyorbir kere çatışma rolüne girdik onda da sıkan sıkana ölmedi de ölmedi benim alt f10um kapalı olduğu için kanıt alamadım diye şikayet açamadık diğer herkesin vardı ama kanıt yetersizdi üzücüvideo açık, net. vice rpnin hile kullanan insanlardan arınması gerekiyor gerçekten bu şikayetten ceza almasa bile sitem etmek istedim bu kaçıncı şikayet. aynı adam. yeter.ben sana soyliyim tunacim adamin bir kez daha vip+ almasini bekliyolar aldiktan sonra bani atacaklar :manifdogşu arkadaşı banlasanızaben adminlerin ironiyi kaldirabilecegini biliyorum inisiyatif yetkililerde sende degil aslan parcasi
Alıntı yapılan: hazepoppy - 04.09.2023 07:09Alıntı yapılan: unknownbard200618 - 04.09.2023 02:41Alıntı yapılan: Tunahan - 04.09.2023 01:26ceza almayı göze alarak yazıyorumbu adama gelen kaçıncı hile şikayeti? hepsinden de bir şekilde yırtmaya çalışıyor bir şekilde de yırtıyor yok bug yok o yok bu yok şu hep de aynı adama şikayet geliyor herkes belirli insanlardan rahatsız ve cidden artık bir şeylerin ters olduğunun anlaşılması gerekiyorbir kere çatışma rolüne girdik onda da sıkan sıkana ölmedi de ölmedi benim alt f10um kapalı olduğu için kanıt alamadım diye şikayet açamadık diğer herkesin vardı ama kanıt yetersizdi üzücüvideo açık, net. vice rpnin hile kullanan insanlardan arınması gerekiyor gerçekten bu şikayetten ceza almasa bile sitem etmek istedim bu kaçıncı şikayet. aynı adam. yeter.ben sana soyliyim tunacim adamin bir kez daha vip+ almasini bekliyolar aldiktan sonra bani atacaklar :manifdogşu arkadaşı banlasanıza