Kingdom of persian üyeleri- toplu retarded-rp, GBİ, maske kural ihlali

Başlatan Chieftain, 03.08.2023 18:26

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 00:07
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 70

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: SS'te gözüken insanlar, maske ID olduklarından forum etiketleyemiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GEREKSİZ MASKE KULLANIMI
RETARDED-RP
GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşten geldim biraz dinlenip samp açayım dedim. Sunucuya bir girdim, bu arkadaşlar espden ismimi görüp hemen yanımda belirdiler. güvenli bölgede sürekli maskeyle silahla dolaşıyorlar. Maske haklarını yeni almışlar hava atıyorlar galiba hayırlı olsun. Arabalarıyla kutu içine aldılar öyle akıllarınca bir şeyler yapmaya çalıştılar anlamadım. Bölgeden çık falan diyip ak sg dg falan gösterdiler çok korktum
sonra aralarından bi akıllı beyzbol sopasıyla düşürüp jailin yolunu tuttu o ayrı

EK: şikayeti açmak için alt+tabdaydım, oyuna döndüğümde düşürmüşler. uğraştığımız tiplere bak  :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[spoiler]
[/spoiler]

Silah çekip düşürdüler
[spoiler]

[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Oyuna girdiğimde vice mall'daydım, orada takılıyordum. 12 saat boyunca silahlarla sultanlarla dolaşıp sağı solu taradıkları için dm sunucusuyla karıştırdılar sanırım. Onlarla role girip güvenli bölgeye kaçsam diyecek bir şeyim yok. Bunlarla en son rolüm 18 saat önceydi, sonra vicemall'a gelip Q attım zaten.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 00:07
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 70
adam vurduk düşürdük diye ss almak için beni güvenli bölgenin ortasında düşürdükleri için oluşum şikayetlerine taşıyacağım, kilit arşiv

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek