Luciano Moltisanti - Maske_32085 - GODMODE

Başlatan varna turko, 13.10.2023 18:19

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2026 14:12
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.11.2025 00:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Moltisanti https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=30688 , Maske_32085 Vice_Roleplay @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2023, 17:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 11.20 civarında Idlewood bölgesine rol esnasında uçarak giren Vice_Roleplay karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp silahıyla roldeki herkesi öldürdü. Işınlanarak da ortadan kayboldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler=Kanıtlar]https://streamable.com/1vdybw , https://streamable.com/ktxwc4[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Orada toplasan 4 5 ak mermisi yiyorum canım 140 Ekstazi içmiştim bu yüzden dolayı canım azalmamış gibi gözükmüş.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Emillio - 13.10.2023 22:46
Orada toplasan 4 5 ak mermisi yiyorum canım 140 Ekstazi içmiştim bu yüzden dolayı canım azalmamış gibi gözükmüş.
4 5 mi? Çıkan kan efektine bak istersen, diğer arkadaşım da deagle ile hit atıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Countless - 13.10.2023 19:01
benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?
Aynen knk benim ekranımda hit gelmiyor knk :DDDASSKCIOAJCAS

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
loglara bakılabilir, savunma bu kadar. İyi forumlar

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2026 14:12
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.11.2025 00:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
hit almam lazım? şu videolarda kaç hit yediğine bir bak

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: prestij39 - 14.10.2023 10:52
hit alsam canım azalır arkadaşım ben o çatışmadan full can çıkıyorum, benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, hasar loglarına bakılabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Countless - 14.10.2023 12:46
Alıntı yapılan: prestij39 - 14.10.2023 10:52
hit alsam canım azalır arkadaşım ben o çatışmadan full can çıkıyorum, benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, hasar loglarına bakılabilir.
oglum dalga mı geciyorsun, god mode açtığını itiraf ediyorsun şuan. senin ekranında sana hit gelmeme diye bir şey olamaz