Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan kerem02116, 02.12.2023 20:29
Alıntı5. DeathmatchingBir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Alıntı yapılan: Je vais aller - 02.12.2023 20:44Şahitliğimi onaylıyorum ve şunları söyleyeceğim.Bu kişiler trolling yapıyor amaçları rol değil, DM.[spoiler][/spoiler] Bu ss'te gördüğünüz gibi arkadaş yine DM atıyor, chatloga bakacak olursanızda kendi aralarında gülüşüp konuşuyor, mix yapıyorlar ve ayrıca "Bruno'dan başla" diyorlar. Birlik olarak şikayetçiyiz bu arkadaşlardan.Bir ss daha [spoiler][/spoiler]Şunu eklemek istiyorum, bunları yaparak eğlenmiyorsunuz ya da başkalarının canını sıkmıyorsunuz, rezil oluyorsunuz. Canım sıkılmıştı, eğlendirdiniz.[spoiler][/spoiler]
Alıntı yapılan: Je vais aller - 02.12.2023 20:44Şahitliğimi onaylıyorum ve şunları söyleyeceğim.Bu kişiler trolling yapıyor amaçları rol değil, DM.[spoiler][/spoiler] Bu ss'te gördüğünüz gibi arkadaş yine DM atıyor, chatloga bakacak olursanızda kendi aralarında gülüşüp konuşuyor, mix yapıyorlar ve ayrıca "Bruno'dan başla" diyorlar. Birlik olarak şikayetçiyiz bu arkadaşlardan.Bir ss daha [spoiler][/spoiler]