Luigi Martino

Başlatan ankaralı gangster, 19.12.2023 23:43

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2024 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Hala badass, hala koca burun.

Cody Malone Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 21:49
Köken Amerika
Popülerlik 55

Erich Maier Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 19:53
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 43
Unuttun sanmıştık, yavaştan yerimizi alalım.  :o

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.08.2025 20:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 52
behzat che yan car

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.06.2026 20:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 21:40
Birlik Mercer Group
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.07.2022 13:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.02.2023 23:48
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.07.2022 19:30
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 5
bu adam harika  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.05.2025 02:00
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 10
memurlar krali martino

Cody Malone Lv.64
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 55

Günlük - 21 Haziran 2024

Bugün yine yalnızım, yalnızca sokaktan bilgi aldığım birkaç adamla iletişim kuruyorum. Onlar dışında kimseyle görüşmüyorum. Bilgileri toparlıyor, dosyalama işlerini yapıyorum. Bu rutin işlerde biraz olsun kafa dağıtıyorum.

Geçenlerde FRPPHUCFH bölgesinde birkaç tanıdık yüzle karşılaştım. Onları önceden uzaktan takip ediyordum. Olayların başında herkesi göz hapsine almıştım. Sürekli fotoğraf merceğimde beliren bu adamlar, artık dikkatimi fazlasıyla çekmeye başlamıştı. Her zaman bir arada görüyorum onları. Fakat bir gece harekete geçme zamanı geldi.

Geçen hafta şehir dışında büyük bir çatışma oldu. Çok sayıda çete üyesinin orada konuşlandığını fark ettim. Bu bilgiyi dedektif çavuşuna ilettim.
Artık bu adamların peşine düşme vaktim gelmişti. Uzun boylu, ergen tarzıyla dikkat çeken bu adamın neyin peşinde olduğunu öğrenmem gerekiyor.

Elimde yeterince bilgi ve kanıt var. Doğru zamanı bekliyorum. Bu sefer her şey yolunda gitmeli.
#240X04 - ECXWROBS RNEXCXCSY, YCSLLAHGOGYN VCDXIKWY

Cody Malone Lv.64
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 55
Günlük - 23 Haziran 2024
Bugün yine peşine düştüğüm herif hakkında bilgi toplama günümdeydim. Onu gözetlediğimin farkında bile değildi. Nasıl farkına varacaktı ki? Kendini çok yüksekte gören birisi, altında ve yakınında onun hareketlerini izleyen birisini nasıl tahmin edebilirdi?

Bu günlüğü okuyan kişinin kafasının karışmaması için ona "Zdowhu" demem gerekiyor. Bu lakaba saçma deme; yakında neden böyle dediğimi anlayacaksın.

Zdowhu yavaş yavaş tanınır hale gelmişti. Görüşmeler, toplantılar ve daha fazlası. Artık metresler bile onun çevresinde takılıyordu. Ün ve paradan dört köşe olduğunu görebiliyordum.

Bir darbe vurmanın zamanı gelmişti.
Cinayetler ve çatışmalar gün yüzüne mi çıkmalıydı?
[spoiler]Biraz bekleyebilirsin. Onu ve yapıyı detaylıca incelemem gerekiyor. Ufak bir balığı denizde hemen boğmak beni köpek balığına götürmez. Zdowhu küçük bir Japon balığı, çok yemek yediğinde çatlayan cinsten. Onu benim gözümde değerli bir hedef yapan, beni köpek balığına götürecek olması.[/spoiler]

Cody Malone Lv.64
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 55