Merhaba değerli Vice Roleplay oyuncıları, neredeyse beş yıldır bu platformda bulunan sizler gibi takılan normal bir playerin, son bir yıl içerisinde açmış olduğu ve bir yıl içerisinde bir noktadan diğerine "kendi isteğimiz" doğrultusunda yavaş ama emin adımlarla gelen bu birliği açtık. Açıldığımız günden bu yana ne "hood onayı" ne başka bir durum için ekstra uğraş göstermedik, elbette istedik ve çabaladık lakin bunun için kendimizden ödün vermedik. Beş yılda bu platformda çok olay yaşadık ve bunu bazılarınız zaten biliyor, artık bünye olarakta eski kişiliğim olmadığından dolayı olabildiğince chill, ve hard-rp (gece üçe kadar, malum hepimiz insanız ve eğlenmek gerekli :D) takıldık/istedik, yaşanılan dramalar ve türevleri canımızı sıkmıştı, ama bu noktada beni en çok yıpratan şey kendi annemin sağlık durumuydu, bunu prim kasmak veya ilgi çekmek için söylemiyorum, zira bu zamana kadar böyle bir davranışımız/tutumumuz olmadı, pek çok yerden pek çok defa çeşitli sorular geliyor, tek seferde bunu yanıtlamak için/paylaşmak istediğim için söylüyorum. OOC hayatımda yaşadığım sıkıntılar ve çeşitlilik arayışı, bu birliği açmaya teşvik etti, eğlendiğim güzel bir süreçti ve öyle olmaya da devam edecek. Vice Online projesine dahil olduk, orada bu birliği yeniden açıyoruz/açtık ve aşina olduğunuz rolleri gerçekleştireceğiz. Yediği kaba pisleyen insanlar değilliz, (bu tamamen kişisel bir düşüncedir, genelleme değil, buradan ayrılıp her Online geçen böyle olmuyor, algı oyunlarına gerek yok) olmayacağız. Bu yüzden geldiğimiz yer olan SAMP'ı unutmadık, buradaki birliğimize de tam gaz devam edeceğiz. Ben sizin gibi normal bir üyeyim, fazlası değil. Bununla beraber birliğimizdeki kadroya dahil olup, destek olmak isteyen, birliğin ilerleyişine yardımcı olmak isteyen insanlara da kapımız açık. Esenlikler.
-
Gölgelerle kalın 8)
İletişim;
_ustad
vaveylaa_
bloodrivertheconqueror
akakatty
e4523
raconafisildayanadam
svarkler