Sam_Moore, Kemani_Tiewon, Kareem_Young,Rashed_Garner,Saul_Villacre,Javed_Harden

Başlatan Apollon, 03.01.2024 00:41

« önceki - sonraki »
Akusan Muzan Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2025 19:15
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 56
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.03.2025 22:21
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 29
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.05.2025 01:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Javed_Harden @Harden / Saul_Villacres @calınanhesap  / Rashed_Garner @yaGız   / Kareem_Young @Eserrrooo  / Kemani_Tiewon @veensey  / Sam_Moore @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dequinn Wade / Tashard Love

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/01/2024 [00:00] suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear-RP, DM, Brawl Kural Ihlali, Retarted-RP/Non-RP, Rolden Kaçmak /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Orlama 10-15 kişili bir çeteye kafa tutuyorlar, brawl kural ihlali yapılıyor CR atılıyor, Silah çekiliyor. Bir nevi çok saçma ve roleplay dışı olaylar gerçekleştir kanıtları detaylı incelerseniz beni anlarsınız. Saygılarımla @The Benefactor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (BIR VIDEO) https://streamable.com/rcaare (IKI VIDEO) https://streamable.com/eovnyr [ÜÇ VIDEO] https://streamable.com/e89511 (BIR SS)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Rion Horton Lv.77
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2026 20:29
Köken Amerika
Popülerlik 62
Dequinn Wade Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 22:48
Köken Amerika
Popülerlik 18

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.08.2026 21:45
Birlik Ancelotti
Köken Italya
Popülerlik 52
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.08.2026 13:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18

Owen West Lv.75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2026 19:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.05.2026 00:30
Birlik Murder Unit
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: yaGız - 03.01.2024 01:32
Merhabalar, şikayette kendimi göremiyorum.
hasarlar kaydın var, kanıtlar yarın güncellenmiş olur, ona göre savunması yaparsın dostum, iyi geceler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.06.2025 21:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.07.2026 22:33
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.10.2025 15:33
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 45

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:09
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Jacob Harden Lv.22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.

Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.

Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.

Jacob Harden Lv.22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Orlama 10-15 kişili bir çeteye kafa tutuyorlar, brawl kural ihlali yapılıyor CR atılıyor, Silah çekiliyor. Bir nevi çok saçma ve roleplay dışı olaylar gerçekleştir kanıtları detaylı incelerseniz beni anlarsınız.

Şu kısmıda yorumlamakta fayda var videoda görüldüğü üzere ne bi brawl ihlali nede CR-Fear Rp ihlali bulunuyor arkadaşlar rahat bırakmayıp üstüme geldikleri için herkes dağılıyor. Orada ben kaçmıyorum çünkü olay ile bir alakam bulunmuyor ama arkadaşlar gelip bana 10-15 kişi saldırıp yetmezmiş gibi shotgun-sopa çektikleri için sıkmak durumunda kalıyorum. En başta DM atacak olsaydım veya sıkacak olsaydım ilk yerde sıkardım zaten kaçmama rahmen hala gelip peşleyip yumruk atmanız ve küfür etmenizden dolayı sıkıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150235.0

Aynı konuda bir şikayetim bakabilirsiniz. DM kapsamına girecek bir durum yok.

Rion Horton Lv.77
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2026 20:29
Köken Amerika
Popülerlik 62
Dequinn Wade Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 22:48
Köken Amerika
Popülerlik 18
Alıntı yapılan: Harden - 03.01.2024 14:06
Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.

Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.

Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.

Tam olarak shoutgun nerde çekildi size? Ben videoda göremiyorum. Yada sizin elinizde böyle bir kanıt mevcut mu?