Ehliyet sınavına gireceklere tavsiyeler..

Başlatan spulithien, 27.01.2024 05:13

« önceki - sonraki »
Easton Hill Lv.18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.08.2026 23:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 23
İlk başta sadece şunu söyleyeceğim test çözmek sadece sizi yorar ve çevremden girenlerin bir çoğu bir ay kadar test çözüp başarısız olanda var olmayanı da var.
Test aşamasını ben sınavdan üç gün önce Ebru Hoca isimli YT kanalını seyrederek geçtim. Kanalı mutlaka inceleyin, detaylı anlatıp çözüyorsunuz.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.07.2025 23:30
Birlik BANDITS
Köken Fransa
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.06.2024 23:25
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Manchov - 19.02.2024 12:39
Alıntı yapılan: leftyguns - 10.02.2024 00:12
3 yıldır yasal olarak trafikteyim. Ehliyet sınavından bağımsız olarak söyleyeceğim şeyler şunlar:

Sinyalleri asla ama asla ihmal etme, kalkış ve yanaşma sinyalleri dahil olmak üzere. Doğru şekilde fren dozlamayı ve motor kompresyonunu kullanmayı öğrenin (sağlıklı bir yöntem değil ama bilmek zarar vermez özellikle dizel motorlu arabada) Yazılı sınav çok kolaydır, okusan anlarsın. Direksiyon sınavında da dur tabelalarına, trafik ışıklarına, hız sınırına ve debriyajı yedirerek arabayı kaldırmaya dikkat et, rahatlıkla geçersin. Asıl mesele trafikte arabayı idare edebilmektir ve tehlikeleri önceden sezebilmektir.

Erkek adam Tofaş sürer. Doğan L'ne kurban olayım be dayı...
Tofaşı sürebilen her arabayı sürer zaten

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.11.2024 00:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Şehirler arası ve şehir içi 1992 Renault Broadway rahatça sürmeme rağmen ehliyet sınavında direksiyonda 4 kere kaldım 5'incide geçtim.
Heyecan yapmayın, hatta gerekirse girmeden önce benim gibi acile gidin sakinleştirici vurdurun öyle girin sınava.
Şimdi ise yaklaşık 3-4 yıldır hiç ceza yememiş bir ehliyete sahibim.
Pratik yapacaksan eğer sakin yap pratiği.