Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan Danqer, 01.04.2024 01:28
Alıntı yapılan: kiwilendinn - 01.04.2024 02:25Öncelikle hayırlı geceler, hayırlı sahurlarınız olsun inşAllah. Hile mile yok, bütün incelemeler yapılabilir. chatlogdur, odur budur vesaire.. Ben videoda gördüğüm kadarıyla 2 mermi yiyorum. Canım zaten olması gerekenden üsttü. uyuşturucu falan içiyordum. Kas çalışıyordum (dayanıklılık.) Neden devamını atmamışsınız da, banlanmam için sadece bir kesiti atmışsınız.. Videonun devamında sadece saniyeler oynuyor ve yere yapışıyorum, vuruluyorum. Yetkili inceleyebilir. Tek savunmam budur, yanlış anlamanıza sebep olduysam üzgünüm. Şahitlere açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyorum, iyi geceler. "Ek olarak, AK-47 benim değildi zaten yetkili chatlogları vs inceleyebilir. Bir arkadaşımdan rica ederek aldım ve rol yapıp verecektim, maşallah DM fırsatınızdan role de izin vermediniz. Hileniz ile gelip vurdunuz, gittim yaralı rolünü yaptıktan sonra silahını teslim ettim. Hayırlı sahurlar. "ve güzel kardeşim, hitmarkerini değiştirmeni rica ediyor bir tavsiye veriyorum. bozuk hitmarker ile oynayıp, yönetimi kandırmaya çalışıyorsun.