Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Geben meine Tabanca, 06.04.2024 03:15
Alıntı yapılan: Tashika - 09.04.2024 02:22Alıntı yapılan: zawon the whip of god - 09.04.2024 02:21dostlarım[spoiler]Hmm, vadada, napatadis vadada(Ver bakıyım AKDO, ver bakıyım AKDO)Hrr, auu, hmmBende varsa "Bende var" dedim (heh)Sen soruyo'sun kaç seferden (hrr)"Bana bunu açıkla" dedi (yeah)Çıktım şimdi Merve'lerden (hrrah)Olur bi' şey tek seferden (yeah)Kafam beton toz şekerdenBugün beni çok seversen (hu)Rüyanda yine görebilirsin (au)Dinlerken bunu ölebilirsinBaba benim, böyle bilinsinBunun aksi bi' şey dersenÇok kötü bi' şеy ölebilirsin (hrr)Kanmam yalancı yaşlaraDubai 58 tek manzaraAkdo felakеt, vur sazlaraBebeğim görüşürüz sonraki yazlaraAlaaddin'e sihirli lambayı ben sattımGittim kendime bir saat aldımSubmariner, submarinerVe kulüpte hep şov yaptımMoet'leri onar hep patlattımFull manita, full manitaİn cin top oynar, oynar or'da (wow)Kızlar ner'deler? Hepsi burdaLvbel C5 bak gözler ondaSağlam çek araba Honda (yeah)Www nokta bomba (wow) yakalarım güzelim benden kaçmaOldu kalbimiz paramparçaW-w, Lvbel C5 baba (ya)Hiç bana rakip yok, artık anla (wow)Onlar bana bakarlar camdan anca (hrrah)İçmeme gerek yok benim aşkımDoğuştan hazır bünyem ona (hrr-ah)Doğmuştum ben mahallede aşkımGördüm senin gibilerini çoktan (çoktan)Tatilden sonra ara beni aşkımAlaaddin'e sihirli lamba satarsan (eh)Alaaddin'e sihirli lambayı ben sattımGittim kendime bir saat aldımSubmariner, submarinerVe kulüpte hep şov yaptımMoet'leri onar hep patlattımFull manita, full manitaSub-submariner, submariner(Ve-ve-ve-ve-ver bakıyım AKDO)Sub-Sub-Sub-submariner, submariner[/spoiler]öyle uzaktan bakma, gel sende
Alıntı yapılan: zawon the whip of god - 09.04.2024 02:21dostlarım[spoiler]Hmm, vadada, napatadis vadada(Ver bakıyım AKDO, ver bakıyım AKDO)Hrr, auu, hmmBende varsa "Bende var" dedim (heh)Sen soruyo'sun kaç seferden (hrr)"Bana bunu açıkla" dedi (yeah)Çıktım şimdi Merve'lerden (hrrah)Olur bi' şey tek seferden (yeah)Kafam beton toz şekerdenBugün beni çok seversen (hu)Rüyanda yine görebilirsin (au)Dinlerken bunu ölebilirsinBaba benim, böyle bilinsinBunun aksi bi' şey dersenÇok kötü bi' şеy ölebilirsin (hrr)Kanmam yalancı yaşlaraDubai 58 tek manzaraAkdo felakеt, vur sazlaraBebeğim görüşürüz sonraki yazlaraAlaaddin'e sihirli lambayı ben sattımGittim kendime bir saat aldımSubmariner, submarinerVe kulüpte hep şov yaptımMoet'leri onar hep patlattımFull manita, full manitaİn cin top oynar, oynar or'da (wow)Kızlar ner'deler? Hepsi burdaLvbel C5 bak gözler ondaSağlam çek araba Honda (yeah)Www nokta bomba (wow) yakalarım güzelim benden kaçmaOldu kalbimiz paramparçaW-w, Lvbel C5 baba (ya)Hiç bana rakip yok, artık anla (wow)Onlar bana bakarlar camdan anca (hrrah)İçmeme gerek yok benim aşkımDoğuştan hazır bünyem ona (hrr-ah)Doğmuştum ben mahallede aşkımGördüm senin gibilerini çoktan (çoktan)Tatilden sonra ara beni aşkımAlaaddin'e sihirli lamba satarsan (eh)Alaaddin'e sihirli lambayı ben sattımGittim kendime bir saat aldımSubmariner, submarinerVe kulüpte hep şov yaptımMoet'leri onar hep patlattımFull manita, full manitaSub-submariner, submariner(Ve-ve-ve-ve-ver bakıyım AKDO)Sub-Sub-Sub-submariner, submariner[/spoiler]