Samp ortamındaki olağanüstü kolpacılık

Başlatan PiyadeKomando, 12.04.2024 19:27

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.11.2024 00:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Yazılımcıyım aylık 80bin lira alan adamın diyen elemanın günde 10 saat oyunda olması.
28 yaşındayım Uzman Çavuş'um diyen adamın da günde 8 saat oyunda olması.

Ne düşünüyorsunuz?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.02.2026 06:31
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2026 20:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
SAMP'a ilk başladığım zamanlarda kendini doktor diye tanıtan bir kimse vardı, kendi adını İngilizce olarak çevirip, karakterini olabildiğince kendine benzetmeye çalışıyordu. ASGH'de rol yapıyor, bütün kadın karakterlere yürüyordu. Bu bir hobi değil, onun için gerçekten bir hayat gibi bir hal almıştı. Kendini doktor olduğuna o kadar çok inandırmıştı ki, yaklaşık 4 - 5 saat ameliyat rolü yapıyordu.

O oyuncu sayesinde sunucuda en düzgün rol yapmaya çalışan insanlar dahi en ufak bir çatışma rolünden sonra /q atar oldu, en son forum üzerinden kadın karakter sahiplerine karakterinin özgeçmişini, rol planını atınca yönetim tarafından yasaklanmıştı. Bu dediğim hadise 2018'li yılların sonuna doğru gerçekleşti. Geçenlerde beni tekrardan bulup, (benim müzisyen olduğumu biliyordu) "Seni sahnede falan gördüm, sadece izledim, artık çene cerrahı oldum, terfi aldım çok şükür." diye devam ediyordu. Çok korkutucu bir herifti...

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 23:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Joe Finke Lv.6
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 23:49
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
anonim olmanın verdiği özgüven, bu sadece sampta da değil

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bu sadece, sampta değil ben başka plartformlarda anonimliğin verdiği, etki ile MİT'de çalışıyorum diyeni görmüştüm :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:45
Köken Amerika
Popülerlik 44
Alıntı yapılan: Ağaçkakan - 12.04.2024 19:46
SAMP'a ilk başladığım zamanlarda kendini doktor diye tanıtan bir kimse vardı, kendi adını İngilizce olarak çevirip, karakterini olabildiğince kendine benzetmeye çalışıyordu. ASGH'de rol yapıyor, bütün kadın karakterlere yürüyordu. Bu bir hobi değil, onun için gerçekten bir hayat gibi bir hal almıştı. Kendini doktor olduğuna o kadar çok inandırmıştı ki, yaklaşık 4 - 5 saat ameliyat rolü yapıyordu.

O oyuncu sayesinde sunucuda en düzgün rol yapmaya çalışan insanlar dahi en ufak bir çatışma rolünden sonra /q atar oldu, en son forum üzerinden kadın karakter sahiplerine karakterinin özgeçmişini, rol planını atınca yönetim tarafından yasaklanmıştı. Bu dediğim hadise 2018'li yılların sonuna doğru gerçekleşti. Geçenlerde beni tekrardan bulup, (benim müzisyen olduğumu biliyordu) "Seni sahnede falan gördüm, sadece izledim, artık çene cerrahı oldum, terfi aldım çok şükür." diye devam ediyordu. Çok korkutucu bir herifti...

gece gece şunu okuyunc ayemin ediyorum gülmekten karnıma ağrı girdi unutmuştum bir de hatırlayınca aklıma geldi harbiden o adam çok garipti tipini görmüştüm onun ama unuttum tabi oekfeokfperfkerpfk harbiden değişikti

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.01.2026 20:57
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 47
Alıntı yapılan: the wolves of ağaçkakan - 12.04.2024 19:46

Bahsettiğin kişiyi bizzat tanıyorum, söylediğin gibi hayatsızca 4-5 saat ameliyat yapıyordu kendisi. Gerçekten bir *Cerrah* edasında bir şeyler öğrenip bizleri usandırıyordu. Şu sıralar pek ortalıkta gözükmüyor, numarası vardı geçen aradım açmadı. Ad vermek istemiyorum da kuvvetle muhtemel aynı kişiden bahsediyoruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bu kolpayı en çok yapan BlackFireTail nickli arkadaşdır, sözde çavuşmu teğmenmi onbaşımı her neyse işte göreve gidiyormuş foto linke falan da bulduğu fotoları atıp kandırmaya çalışıyor. Baksan 10 saat oyunda, en son burnoutta kız rolü yapıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:28
Köken Irlanda
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.05.2026 21:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2026 15:05
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 85
Anomaly Test Lv.35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2026 23:20
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 45
Alıntı yapılan: the wolves of ağaçkakan - 12.04.2024 19:46

Adnan kardeşin delilikleri. Kendisini sevmezdik. @ozmeninho

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Statü sahibi olan, hedefi olanlar samp oynamaz. Samp oynayan adam işsizdir. Hayatsızdır. Küçük bir yerde, sıkıcı bir hayat yaşıyordur. Zaten samp oynayanlar 15-25 yaş arası olduğu için iş veya statü sahibi olmamaları da normal.

Şahsen ben işsiz ve hayatsız dönemlerimde samp oynardım. Pandemi+bazı şeyler derken fazla boş vaktim oldu. Çok afk attım. Bla bla..

Ama çalışırken veya bir hedef için çabalarken bırak sampı, adam akıllı bilgisayarın başına bile oturmuyordum. Oturmaya vakit kalmıyordu.

Birde samp öyle 1-2 saat oynancak oyun değil. En az 3 saatini vermen gereken bir oyun. Her gün en az 3 saat samp oynuyorsan muhtemelen hedefin, işin, yapman gereken bir şey yoktur.

Herkesle hemfikir olduğumu düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 14:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
jigololuk yapıyorum tavsiye ederim tatmadığım lezzet kalmadı