Marcel_Steckel @Monky aktif rolde bağlantı koparmak.

Başlatan tr_ouz, 15.04.2024 17:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.02.2025 19:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Kevin Brock Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.02.2025 21:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcel_Steckel @Monky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran kaydında görüntüsü olan VCPD oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs kovalamaca esnasında bağlantısnı koparıyor. Video kaydında ve ekran görüntülerinde gözükmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[spoiler][/spoiler]
https://streamable.com/4xyph8

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu oyuna 10 dakika sonra dönüyor ama o sırada üstünde olan bir şeyleri arkadaşlarına geçirdiğinden şüpheleniyoruz. Oyuncu oyuna girip bize ulaştı ama üstünden herhangi bir şey bulunmadı. Oyundan /sq atığını düşünüyoruz. Biz gelene kadar büyük ihtimalle üstündeki bir şeyleri arkadaşına verdi. Yetkililerden talebimiz kişinin o zaman içindeki loglarından kontrol sağlanmasını istiyoruz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.04.2024 22:21
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 70
Sözde tekere ateş açılması gerekirken aracın motoru durdurulasıya kadar ateş açılıyor  :sampanya: aracın motoru durmasıyla birlikte araç benim oyunumda patlıyor ve crash yiyorum, bir kaç kezde giriş yaparken server closed yememden ötürü bekledim. Girer girmezde tam olarak crash yediğim noktada hareket etmeden Luna_Harrison karakterine PM attım ve gelip almalarını söyledim. Üzerimde de bir miktar Kokain ile yakalandım zaten ona da el konuldu. Şu anda rolsel olarak ilerleyiş göstermekteyim ve kodeslerdeyim. Savunmam bu kadardı teşekkürler.

Zac Hall Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2024 23:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Chung Xua Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.08.2024 22:42
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.02.2025 19:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Kevin Brock Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.02.2025 21:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Rol devamı gerçekleşti ama biz olay yerinden uzklaşmıştık biz oraya dönene kadar ne oldu bir bilgi yok. Aklımızda kalan soru işareti de zaten biz gidene kadar arkadaşları vb şekilde bizim gittikten sonra oyuna girip üzerinde bir silah varsa onu arkadaşlarına aktarıp onların gidip üstü temiz bir şekilde role devam etmesi. @itsbard

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.03.2026 21:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Todd Roth Lv.62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.02.2026 21:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek