Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahlil_Fuller
@ @Memoli Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tüm kleinmanOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: video
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıda ki bırakacağım videoyu admin arkadaşlar komple izlesin. Gamespeed, bu kadar hızlı olması ve mermilerin bu kadar düz gitmesi aynı eşli zamanda normal değil. Spread, game speed kullanıyor. Frame'de kullanıyor, bacak hareketlerini izleyelim herif bizim ekranımızda tir tir titriyor vuramıyoruz. M4 ne kadar sekmesede ayakta olduğunda sekme payı var, movie veya dm sunucusunun birinde bunu size videolu anlatımla gösterebilirim yani.
[spoiler=Kanıtlar]-
- KENDİ VİDEOSUDUR.[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Yani kendi videosu her şey daha net gözükür şimdi arkadaşlarına da açacağım yakalayabildiklerimi videoda olanlara, yakalayabildiklerimi. Zaten arkadaş 4 kere savaş içerisinde düştü, 3 kere quit çekti. Rk ihlalleri havada videoda ne yüzle yapılmış video anlayamadım ama saygı duyuyorum. O yüzden de şikayet açma taraftarı oldum.