Anastasia Malkova - BUG ABUSE, MİXİNG, CAR SURFİNG (İhlaller zinciri)

Başlatan Skysurge, 22.06.2024 21:33

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:37
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:42
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:48
Köken Almanya
Popülerlik 18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anastasia Malkova @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lukas Bastian, Patrick Schafer ve Reiner_Lingenfelter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2024 - 01:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse, Mixing ve Car Surfing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar şu son bir haftadır kayıtlı olmayan numaradan küfürler ve saçma sapan OOC kinle yazılmış telefon mesajları geliyor. Bunu soruşturdum, soruşturmam sonucunda ise bunun Anastasia Malkova adlı kişinin olduğunu öğrendim. Kişi ile hiç bir türlü ne rolüm ne de görmüşlüğüm var. Eğer varsa kanıtlarını atabilir.
Kişinin mekanına birlikçe gidiyoruz. Bunu neden yaptığını felan soruyoruz. Anastasia Malkova karakteri ise sövmeye devam ediyor. Ardından bize saldırıda bulunuyor. Bizde karşılığını verip onu dövüyoruz, düşürüyoruz. Kişi ise /bugkurtar komutu ile dışarıya aniden çıkıp işyerini üstümüze kilitliyor. Bunu bir süre kovalıyoruz bir anda mixing yapıp birilerini çağırıyor. Aracın üstüne binip kaçmaya başlıyor. Aşağıda da videoyu atacağım izleyebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Anastasia'nın kayıtlı olmayan numaradan bu karakterimle hiç bir rolüm yokken ettiği küfürler;
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Kişinin düştükten sonra /bugkurtar atıp mekanı üstümüze kilitlediği ve mixing ile aracın üstünde car surfing yaptığı video;
https://www.youtube.com/watch?v=7jkaACb6gEc

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ck hakkını talep ediyoruz. Kişinin yaptığı ihlaller zinciri insanı oyundan soğutur derecede. Bu kadar uzun karakterin (bitch rp) birliklerin (Castucci, Kasparov) arasını katıp hiç bir türlü zarar görmeden ayrılması ilginç. Eğer neden şikayet bu kadar geç açıldı diye soracak olursanız kişinin ck hakkını fm yoluyla talep ettik. Sonuca göre şikayeti açıp açmayacağımıza bakacaktık ki sonuç uzun süreceğini anlayınca şikayete mecburen başvurduk.

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Kişiyi ise ertesi günü kaçırıyoruz, hiç bir türlü korku rolü yapmıyor. (Fear rp)
FM ekibi bu rolü de inceleyebilir. Şikayeti düzenlememek için ek olarak şikayete ekledim.

Zahair Love Lv.28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.12.2025 22:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 33
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.12.2025 22:22
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.12.2025 22:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
CarIo Lee Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.12.2025 22:23
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.06.2026 23:20
Köken Isvicre
Popülerlik 75
Gloria James Lv.39
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.05.2026 22:38
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.05.2026 02:13
Köken Italya
Popülerlik 21

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Ek olarak yeni fark ettim, arkadaş ortalık karıştırıp eski günlerdeki gibi birliklere girip sığınmaya başlamış.  :garip:  :manifdog

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sapkınsın dostum, bu huyunu, davranış tarzını, amaçladıklarını bu platformdaki bir çok kişi biliyor. Şikayetine savunma yapmayacağım, gerek bile duymuyorum. Sadece uzak dur, anladın mı? Hiçbir karakterinle önüme çıkma, çünkü senin gibi bir kişilikle hiçbir platformda hiçbir yerde denk gelmek istemiyorum. Rahatsız edicisin.

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Boş laflarını kendine sakla. Kendini avutma şekli iyimiş.  :garip: Eskiden IC yaptığım rol veya kimsenin yaptığı IC rol tarzı kimseyi ilgilendirmez. Rol bu rolde kalıyor. Bu karakterimde seninle rolüm varsa kanıt olarak atabilirsin.
Ayrıca senin yaptığın rol hataları ortada, merak etme.
Arkadaş savunmasını yapmış sonuçlanabilir. @Lichfield

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.06.2026 23:20
Köken Isvicre
Popülerlik 75
Gloria James Lv.39
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.05.2026 22:38
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.05.2026 02:13
Köken Italya
Popülerlik 21
Şikayet incelendi.

Anastasia_Malkova karakteri Fear RP, Car Surfing ve Bug Abuse(/bugkurtar) kapsamında cezalandırılacak. CK izni için konsey kanalınızdan dönüş beklemelisiniz.
Ek olarak, şikayet forum konusu atışma yeri değildir. Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında oyun içi yaptırım alacaksınız.

K&A