Ricky Michy - İhlaller zinciri

Başlatan et yiyen çiçek, 07.08.2024 03:42

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.11.2025 19:29
Köken Italya
Popülerlik 14
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.08.2024 23:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Aktif olarak devam eden bir rol var, her şey ssde ortada zaten. Sen cevap vermiyorsun role bi zahmet /b'den bunu sorgulayalım. -b dediğinde herhangi bir şekilde /bden bir şey yazılmadı. Yaralıdan kalktığında silah çekip vuruyorsun. Bunu sürekli devam ettiriyorsun ve role giriş yapmıyorsun. Rollere uymuyorsun, bi de gelmiş burada /q attı diyorsun. Silahla sürekli düşürmeni bekleyecek halim yok sabaha kadar. Rol esnasında araca binip çıkış yaptı demişsin oyunum dondu ve sste görüldüğü gibi tekrar giriş sağladım. O kadar kanıta rağmen videoyuda kendine göre kesmen güzel bir ironi. Savunma yapıldığına göre sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Blaz Vojtek Lv.46
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 03:15
Birlik Kalavinski
Köken Slovakya
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.06.2024 19:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2024 21:49
Birlik Sivil
Köken Sili
Popülerlik 5
OOC geçtiğin kendi sslerindede mevcut :D Güzel yalan söylüyon bro. Artı   her ne olursa olsun quit atamazsın  ben seni süreklide öldürmedim dostum arabana biniyorsun RKLI İKEN :d  Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:09
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Ertan - 07.08.2024 17:40
OOC geçtiğin kendi sslerindede mevcut :D Güzel yalan söylüyon bro. Artı   her ne olursa olsun quit atamazsın  ben seni süreklide öldürmedim dostum arabana biniyorsun RKLI İKEN :d  Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
bilader sen laftan anlamaz mısın hala yaptığın şeylerin savunması gelmemiş boş boş şeyler yazıp gülücük mülücük atıyon çok cringe. role cevap vermiyorsun diye pm atıyorum sonra b'den yazıyorum ne anlatıyon burda

Blaz Vojtek Lv.46
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 03:15
Birlik Kalavinski
Köken Slovakya
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.06.2024 19:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2024 21:49
Birlik Sivil
Köken Sili
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: et yiyen çiçek - 07.08.2024 21:57
Alıntı yapılan: Ertan - 07.08.2024 17:40
bilader sen laftan anlamaz mısın hala yaptığın şeylerin savunması gelmemiş boş boş şeyler yazıp gülücük mülücük atıyon çok cringe. role cevap vermiyorsun diye pm atıyorum sonra b'den yazıyorum ne anlatıyon burda

:d Kardo kavgayı başlatan sensin kumarda kaybedince gelmişsin birde vuruyon bunun için :D  hangimiz laftan anlamaz çok garip role cevap vermiyorsun diyon :D baygınken nasıl konuşalım ?  :D SUSUP  şikayetin cevaplamasını bekleyebilirsin çünkü hala yorum attıgımız için bu şikayetin sonuçlanma süresini uzatıyor :d 

Ek olarak kavga başlatma sebepleri 30k para kaybedip hiç tanımadıgı adama dalması  video: https://youtu.be/MzTprRP5LBs

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:19
Köken Amerika
Popülerlik 85
Şikayette karşılıklı ihlaller mevcut.

Gustavo Estavez ve Jeremy Bergamaschi karakterleri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.
Ricky Michy karakteri Powergaming ve Yaralı Kural İhlali kapsamlarında cezalandırılacak.