kenneth shepherd | silent aimbot

Başlatan ege the b3st, 02.09.2024 02:03

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 22:14
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Silent aimbotu fazla kaçırmış, duvar arkasından beni vuruyor. Videoda yavaşlatılmış hali de noromal hali de var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.youtube.com/watch?v=dY5C8cF3dXc

Ek açıklamalar(varsa):

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Arkadaş ban yiyeceğini anladı,hile kullanıcısı dolu olan birliğini devrediyor. Göz önünde bulundurulursa sevinirim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Videoda ateş etmiyorum, sadece silah doğrultuyorum. madem seni duvardan vurabiliyorum, nasıl bu yaralı görüntüsü ortaya çıkıyor? orayı kırptığına göre ya sen hile açtın

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Kırpma yok, video o kadar.
Arkadaş sadece silah doğrulttuğunu belirtmiş, ban yiyeceğini anladığı için yetkili kandırmaya çalışıyor.  :D

Videoyu en yavaş haliyle izlerseniz onun silahından mermi çıkıyor üstüne benden de kan çıkıyor, sen sıkmadın o sıkmadı, kim sıktı bana kuşlar mı? Kanı ve mermiyi yuvarlak içine aldım, yetkili kandırmaya çalışıyor göz önüne alınsın.

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Arkadaş ban yiyeceğini anladı,hile kullanıcısı dolu olan birliğini devretti. Şikayet sonucuna göre birliğine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. İyi günler.

Sonuçlanabilir. @ByRevenge

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 23:11
Birlik ECLIPSE
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 03.09.2024 12:08
Arkadaş ban yiyeceğini anladı,hile kullanıcısı dolu olan birliğini devretti. Şikayet sonucuna göre birliğine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. İyi günler.

Sonuçlanabilir. @ByRevenge
@meteuntertatverdacht  Susturulması var kendi açıklamasını kopyalıyorum.
Yurt dışına çıkacağım için İFM'ye bildirerek birliği devrettim bu konuda birlik konusunda problem yok. Yurt dışına tam yerleştiğimde birliğimi geri alacağım. Gerekli savunmayı yaptım sonuçlanabilir isim karalamaya gerek yok birlik ile İFM'de ve oluşum tanıtımlarında zamanım yok uğraşamıyorum.

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.06.2026 09:42
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2025 19:18
Birlik Sivil