Surroje_Aguirre

Başlatan egeenggin, 03.09.2024 03:22

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.03.2025 00:44
Köken Meksika
Popülerlik 23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Surroje_Aguirre @quarion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.092024 1:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kodese girmiştim oyuna daha yeni girdim bir tur atayım dedim sonra bu arkadaş bana küfür edip direkt saldırmaya başladı daha önceden bir rolüm yoktu bile bana sen bana önceden saldırdın dedi fakat önceden ben bu şahısa saldırmadım + emote vermeden yumruk saldırdı, teşekkürler iyi geceler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/21qc9pm

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.07.2025 23:30
Birlik BANDITS
Köken Fransa
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.06.2024 23:25
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
@quarion  24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 01:12
Birlik Sivil
Köken Polonya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.03.2026 01:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayet açılması için şikayet açılmış her neyse savunmamı  yapacağım, oyunda afk bırakıyordum o vakit birisi tarafından düşürüldüm loglara bakılabilir arkadaşın attığı kanıt içerisinde düştüğümün loglarına kim tarafından düşürüldüm bir bilgi sahibi değilim ardından bu kişiyi görüyorum bunun saldırdıgını düşünerekten "direkt saldırdı " demesi bile doğru değil kendisi de inanmaz çünkü o saatin loglarına bakarsanız cidden kanıt almadım çünkü şikayet açmak istemedim onun da beni 2 defa düşürdüğünü görebilirsiniz ben sadece adminin insiyatifine bırakıyorum, tek taraflı olan bir şey değil kendi yaptığı yeri kırpıp ve eksik bir kanıt atmasından dolayı bunu yeterli bulmuyorum dediğim gibi tek taraflı yapılan bir şey değil loglara bakılabilir arkadaşın da beni 2 defa düşürdüğü gözükür zaten ve bunu kendisi de doğrular sonuçlanabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.07.2025 23:30
Birlik BANDITS
Köken Fransa
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.06.2024 23:25
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
Merhaba, bu seferlik iki tarafı da uyarıyoruz, Aynı durum tekrarında bu şikayet göze alınarak işlem uygulanacaktır.

K&A