Ivan Yurkov 3. Parti yazılım [06.09.2024]

Başlatan Kılıç, 06.09.2024 15:57

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan Yurkov @Cahit2727

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tiontay Everhart @Marihuana

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2024 15:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. parti yazılım [GOD]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kayıtta gözüktüğü gibi herşey, can barıma bakarsanız hemencicik gidiyor canım arkadaş duraksayıp açıp açıp kapatıyor gördüğünüz gibi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/2f2yuy https://streamable.com/u0ytau

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı verin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Benim canımın nasıl takır takır gittiğine bakın, yediremeyip özelden GOD? yazıyorlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
PAUWFAWHFUWAHUFAHUWFIHA ya abi delircem god nedir daha onu bilmiyorum adam god diyor isterseniz inceleme altına alın ne bilim bir şey yapın ama god yok bende

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Arkadaşın banlanmasını istiyorum, yeni getirdiğiniz kurallara göre 3.parti yazılıma 3500 2500 dakika atmak yerine direk ban atıcaktınız.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Video da god gözükebilirim ama arkadaş vice mall önünde bir kaç arkadaşın motorunu alıp kaçıyordu troll yapıyordu şahitlerim de var ardından bizden bi arkadaşın aracını aldı kaçtı en sonunda vice mall yakınlarında ki hastanenin ara sokağında durdu ve bize emotesiz yumruk atmaya başladı @smOG @merseyn şahitlerim de bu arkadaşlar

@smOG = Yuchen Xhao

@merseyn = Diana Ross

Sean Bowman Lv.67
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.05.2026 17:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Şahitliğimi onaylıyorum. Gbi'ye kaçıp arabaya biniyor oyun açığından yararlanıyor arkadaş.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Arkadaşın attığı klip de beni yatırıyor yere ve yumrukluyor, ama şöyle bir şey var onun beni yatırdığı kısımda ben kendi ekranımda onu yatırıyordum acaba ondan kaynaklı bir şey olabilir mi?
bende god falan yok daha ne olduğunu bilmiyorum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kanka çok güzel yalan atıyorsun, senin ekranındanda izlemek istiyorum, etraftaki herkesin yazdığı şeylere bakılırsa benim seni dövdüğümü söylüyorlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
dostum daha god un ne olduğunu bilmiyorum istersen sana oyun dosyamı atayım mod falan mı bilmiyorum valla