RCG / Catherin St. Youngerz

Başlatan vynexia, 09.11.2024 20:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.08.2026 18:54
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 18:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: vynexia - 04.02.2025 06:43
OOC ALIMLAR HK.
OOC & IC alımlar birliğimiz yeni kurulduğu için bir süre açık kalacaktır, OOC alımlar için Discord üzerinden: vynexia yazabilirsiniz, DM kutum açık.
IC alımlar için ise East LS içerisinde yaşayan bir yerli rolü yapabilirsiniz, ailesi ile kavga edip evden kaçan liseli genç rolü yapabilirsiniz, veya internet üzerinden çeteciliğe özenen abileriyle takılan bir genç rolü yapabilirsiniz. Rollerde 16-23 yaş aralığını tercih ediyoruz. Asyalı, Amerikan Yerlisi veya siyahi karakterlerinizle rol yapmaya gelebilirsiniz.

Yapabileceğiniz Roller;

Sokakta yaşayan yerli bir genç rolü yapabilirsiniz. Veyahut akrabalarından birini ziyaret etmek için düzenli olarak bloklara gelen, bu süre zarfında da bloktaki insanlarla sosyalleşen biri olabilirsiniz.

Hood Bölgesi;

Cinsiyet Kadın
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Victor King Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:15
Birlik Cobra's Gang
Köken Amerika
Popülerlik 19
Ben de geliyorum dost  :minigun: :uzi:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
OOC ALIMLAR HK.
OOC & IC alımlar birliğimiz yeni kurulduğu için bir süre açık kalacaktır, OOC alımlar için Discord üzerinden: vynexia yazabilirsiniz, DM kutum açık.
IC alımlar için ise East LS içerisinde yaşayan bir yerli rolü yapabilirsiniz, ailesi ile kavga edip evden kaçan liseli genç rolü yapabilirsiniz, veya internet üzerinden çeteciliğe özenen abileriyle takılan bir genç rolü yapabilirsiniz. Rollerde 16-23 yaş aralığını tercih ediyoruz. Asyalı, Amerikan Yerlisi veya siyahi karakterlerinizle rol yapmaya gelebilirsiniz.

Yapabileceğiniz Roller;

Sokakta yaşayan yerli bir genç rolü yapabilirsiniz. Veyahut akrabalarından birini ziyaret etmek için düzenli olarak bloklara gelen, bu süre zarfında da bloktaki insanlarla sosyalleşen biri olabilirsiniz.

Hood Bölgesi;

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.04.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2025 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
azad selamın aleykum knk

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
OOC ALIMLAR HK.

Yapabileceğiniz Roller;

Hood Bölgesi;

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
25 yeterli, kilit arşiv