Hile Şüphesi GODMODE

Başlatan zSacred, 17.11.2024 03:49

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bilmediğim şeyi nasıl kullanmamı bekliyorsun peki kendinizle çelişiyorsunuz.Adminler gerekli kararı verir kafa yormayın bu kadar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şikayet ile alakam yok ama, Dante Kardinal karakterinin attığı tüm mermiler sadece kafaya gidiyor, yavaşlatılıp dikkatli bir şekilde bakıldığında silent kullandığı ortada.  O:-)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sadece slient değil Antistun da kullanıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
pek alakam yokda eklicem yinede

memory ayarını 25 çekersen tabi öyle hit atarsın dostim 15 cekeceksin ki cross icinde hit atıp legit kalacaksın tühya olmamıs neyse baska bir sansına  :garip:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.12.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Gurcistan
Popülerlik 41
Mislina Hill Lv.13
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.11.2025 20:51
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 18
adam hakkıyla vurmus videoda da belli karşıdaki adam ölümsüz bunu anlamayacak ne var adamda silent olsa ak ilede kafa atardı adama nie çamur atıyorsunuz?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Jesse Venier Lv.69
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2026 21:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.07.2026 17:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 23
Alıntı yapılan: biaxe - 17.11.2024 16:09
adam hakkıyla vurmus videoda da belli karşıdaki adam ölümsüz bunu anlamayacak ne var adamda silent olsa ak ilede kafa atardı adama nie çamur atıyorsunuz?
Jaydee karakteri hile kullanıyor mu elimde bir somut kanıt yok fakat sıktıysan ve canı gitmediyse evet god şüphesi barındırıyor ve öğrendiğim kadarıyla hile olduğunu da kendisi itiraf etmiş Justice'e. Karakterinin yasaklanmamak için de sebebi yok böylelikle. Mal aktarımı yaptığını da aynı şekilde duydum fakat elimde kanıt olmadığından buraya atamıyorum.. Yaptıysa da bu tespit edilir diye umuyorum yani sonuca gelirsek hile kullanan kim olursa olsun banlanması taraftarıyım.

(Bırakılan görsellerde bulunan diğer maskeli kişi benim, Yani çatışma içerisinde bende vardım. Bu yüzden ileti bırakıyorum. )

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Arkadaşım ile sesteyken'de god speed kullandığını söylemiş kayıdını bulamadığı için somut bir  delilim yok videoda kişinin god kullandığı belli.

Jesse Venier Lv.69
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2026 21:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.07.2026 17:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 23

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@Justice  Arkadaşın karakteri dün gece ban yemiş şikayet kapanabilir.