Chris_Pries, Phoebe_Rogers - /b

Başlatan ezebutchild, 01.12.2024 02:42

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris_Pries, Phoebe_Rogers
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.12.2024 - 2:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde B bölmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolde bulunuyorduk, arkadaşlar bir anda b üzerinden konuşmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/8ifw8xo

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsınlar.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2025 20:40
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2025 02:19
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.01.2025 23:39
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5
Savunmanızı 24 saat içerisinde iletmelisiniz. @Merh0 @heavymetalJacket

Carl Jonas Lv.70
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.09.2026 23:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.04.2025 14:30
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Lola Clark Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
@ezebutchild biz hatalı olabiliriz belki ama seninde hatasız olduğun söylenemez. Seninle rolümüz yok, IC tanışıklığımız yok garaja geliyorsun ve DM atıyorsun hemde sebepsiz yere bunun farkındasın değil mi?

Carl Jonas Lv.70
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Lola Clark Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Ayrıca sivilsin elinde silahının işi ne? İllegal bir yapılanmaya üye bile değilsin dostum. Ayriyetten illegal bir birliğin önünde Fear RP yaptın herkesin gözü önünde.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Öncelikle Merhaba, Vice Roleplay. Günaydın bu arada, @BozkırınTezenesi  ve ihlalin master'ı @ezebutchild  Kısa ve özet geçiceğim

Kısaca durumu açıklamak istiyorum. Olay şu şekilde gerçekleşti: ezebutchild adlı oyuncu, durduk yere garaja gelip Deathmatch (DM) ihlalinde bulundu. Bunun ardından sistemsel bir şekilde karakteri vuruldu. Bu sırada "Ride or Die" birlik üyeleri role dahil oldu; ancak ezebutchild adlı oyuncu herhangi bir role dahil olmadan Fear-RP, Deathmatch, ve Non-RP ihlalleri sergiledi.

Elimde bu durumu kanıtlayacak bir video veya ekran görüntüsü bulunmuyor. Eğer olsaydı buraya eklerdim. Ancak yine de olayın genel çerçevesini anlatmak istedim.

/b kullanma nedenim ise şu: Phoebe_Rodgers adlı oyuncunun PM'leri kapalıydı. Bu yüzden, rol ortamından kopmamak adına sadece /b üzerinden "/hasarlar Phoebe_Rodgers" yazarak ekran görüntüsü almasını rica ettim. Amacım, rol ortamını bozmadan bir çözüm bulmaktı.

/b üzerinden yazdığım tek mesaj budur; gereksiz bir tartışma yaratmadım veya durumu uzatmadım. Eğer bu talebin chatlog'a düşeceğini bilseydim, zaten farklı bir yol izlerdim. Durumu, rol ortamından uzaklaştığımı düşünerek bu şekilde çözmeye çalıştım.

Ek: @heavymetalJacket Arkadaşın yerine de savunmayı yazıyorum, kendisi foruma erişemiyor.

Carl Jonas Lv.70
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Lola Clark Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Merh0 - 01.12.2024 04:57
Öncelikle Merahaba, Vice Roleplay. Günaydın bu arada, @BozkırınTezenesi  ve ihlalin master'ı @ezebutchild  Kısa ve özet geçiceğim

Kısaca durumu açıklamak istiyorum. Olay şu şekilde gerçekleşti: ezebutchild adlı oyuncu, durduk yere garaja gelip Deathmatch (DM) ihlalinde bulundu. Bunun ardından sistemsel bir şekilde karakteri vuruldu. Bu sırada "Ride or Die" birlik üyeleri role dahil oldu; ancak ezebutchild adlı oyuncu herhangi bir role dahil olmadan Fear-RP, Deathmatch, ve Non-RP ihlalleri sergiledi.

Elimde bu durumu kanıtlayacak bir video veya ekran görüntüsü bulunmuyor. Eğer olsaydı buraya eklerdim. Ancak yine de olayın genel çerçevesini anlatmak istedim.

/b kullanma nedenim ise şu: Phoebe_Rodgers adlı oyuncunun PM'leri kapalıydı. Bu yüzden, rol ortamından kopmamak adına sadece /b üzerinden "/hasarlar Phoebe_Rodgers" yazarak ekran görüntüsü almasını rica ettim. Amacım, rol ortamını bozmadan bir çözüm bulmaktı.

/b üzerinden yazdığım tek mesaj budur; gereksiz bir tartışma yaratmadım veya durumu uzatmadım. Eğer bu talebin chatlog'a düşeceğini bilseydim, zaten farklı bir yol izlerdim. Durumu, rol ortamından uzaklaştığımı düşünerek bu şekilde çözmeye çalıştım.

Ek: @heavymetalJacket Arkadaşın yerine de savunmayı yazıyorum, kendisi foruma erişemiyor.

Duruma ben şahidim olaylar böyle gelişti, arkadaşın Fear RP ve DM'den cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Akusan Muzan Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2025 19:15
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 56
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.03.2025 22:21
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 29
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.05.2025 01:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayeti inceledim, yapılan rollerde bir sorun veya hata olduğundan kanıtlarla birlikte oyuncu şıkayeti açmalısınız. Aktif bir Roleplay esnasında /b kullanımı kural dışıdır. Gerekli yaptırımlar uygulanacak, iyi forumlar.