Vice Roleplay V4 İstekleriniz: Sistem, Harita, Model ve Tüm Önerileriniz!

Başlatan Manifesto, 12.01.2025 02:35

« önceki - sonraki »
Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 22:34
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 01:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucudaki birlikler ile yakın temasa geçilmeli, Faction Management kadrosu bu denli konularda yetersiz kalıyor. Bunlar tamamen benim kendi şahsi fikrim, sunucuda birliklerin rolleri ve ekran görüntüleri çok baştan savma. Faction Management kadrosu birazda olsa bunlara yardımcı olmalı ve nasıl ekran görüntüsü yapılacağının bir örneğini atması gerek, bu yönde düşünüyorum.

Diğer bir konu ise sunucudaki hotlineler, hotlineler çok klasik ve Gun Roleplay üzerine kurulu. Artık SA-MP'ın son demlerindeyiz ve hala bu olay örgüsü yapılıyor, çoğu sunucuda bu olay feyz alınıyor. Kendi görüşüm olarak tamamen yanlış bir şey, silah ve hile ile oynayan adam rahatça bunları kazanabiliyor. Bundan ötürü diyorum, kendi fikirim.

Diğer konu ise onaylı oluşumları plug gibi yetkilendirme, bence bu da diğerleri gibi tamamen yanlış bir şey. Onaylı birlik ise sunucudaki birçok şeyi yönetmesin, belirli şeyleri bir birlik ile savaşa girdiğinde direk o birlik desteklenmesin Faction Management tarafında. Bundan yanayım ben, çünkü diğer şekilde onaylı birlik savaşmayı bile tennezül etmeden PlUG birliğin yanına sarılıyor. Bununda önüne geçilmesi gerek.

İllegal oyuncalar için meslekler, bunlar sunucuda çok yetersiz. Birkaç tane var, araç çalma olayı bildiğin fiyasko. Çok az para veriyor, İnfernus hurdaladığında 4k max veriyor. İnsanların araçlarını etrafa koymaması ve araç yoğunlunu olmaması için bu olayın fiyatı artabilir, hem araç kirliliğini önlemiş olur ve diğer bir yandan kazanç kaynağı olur.

Şu anlık istediklerim bunlar, birde şunu da ekleyeyim. Faction Management kadrosuna oyuncularda alınabilir, öneri ve diğer şeyler için. Alınan oyuncular bir birlikte olmamalı, eğer olursa taraf tutma olayı olur.

İsteklerim bu şekil, V4 için.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 06:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Maiko Muzan Lv.18
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 30.09.2025 12:29
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 23
Jacob Hold Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.12.2025 05:31
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5

Nico Garcia Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:33
Birlik Vengadores MC
Köken Kolombiya
Popülerlik 54

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 15:13
Birlik KASPAROV
Köken Kolombiya
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 15:13
Birlik KASPAROV
Köken Kolombiya
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 21:19
Birlik STUDIO-X
Köken Almanya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 23:38
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 51
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 00:57
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.06.2026 02:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sunucuya sistemsel kumar eklenmeli, oyunculardan oynamak isteyen oynasın, dolandırıcılar çok arttı.

Maria Yunia Lv.12
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 30.11.2025 13:18
Köken Israil
Popülerlik 17
Telefonlar`da iphone sisteminin olmasını çok istiyorum çünki oyuna yeni başlayan bir oyuncu iphone aldığı zaman normal bir telefon gelince şaşırıyor hem güzel görünür hemde iphone sistemi iphone telefonlarda kullanılır mis gibi sistem olur,ikinci olarak yeni skinler eklenebilir binco`ya.Son olarak yeni interiorlar eklenebilir

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.08.2025 12:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Gereksiz obje ve mapler düzeltilirse başka bir şeye gerek kalmadığını düşünüyorum, LS dışında rol yaparken bir problem yaşamıyoruz. LS kesimlerine yaklaştığımızda neresi olursa olsun sürekli drop yiyoruz oyunda, Sistemi iyi olan yada olmayan farketmiyor MAP konusunda bir problem yaşadığı belli sunucunun, ImVehFt modu kullanırken Idlewood mahallesine giriş sağlayamıyoruz sürekli crash yiyoruz tek çözümü modu kaldırmak lakin başka bir sunucuda bu problemi yaşamıyoruz. MAPler gözden geçirilip düzeltilmeli.