Vice Roleplay V4 İstekleriniz: Sistem, Harita, Model ve Tüm Önerileriniz!

Başlatan Manifesto, 12.01.2025 02:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:04
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 18:20
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Yapay zekalı npcler getirilebilir, taksi talep etsinler, mekanlarda yiyecek içecek isteyebilirler, bu amerikada nasıl yaşıyorlarsa aynısı olsun npcler. Yapay zekalı NPC'ler akıllı durabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.07.2026 22:55
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 95

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 20:18
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 35
Eskisi gibi daha çok roller paslanabilir, admin kadrosu tarafından tek seferlik geçici karakterler açılıp Legal-İllegal taraflara farklı-farklı çeşitli roller paslanıp oyuncular ile beraber zevkli roller ile taçlandırabilirsiniz.

VCPD bünyesinde sürekli olarak temiz ve her işini kuralına göre yapan memurlar ile karşılaşıyoruz 2020-2021 yıllarında yanılmıyorsam VCPD içerisinde il-legal oluşumlara tolerans gösteren göz ardı eden karakterler çok fazla denk geliyordum, Badcop rolünü kast etmiyorum sadece Kolluk Kuvveti rolü yapan bir oyuncu bir yandan il-legal oluşumlara roller paslayabilir, rüşvet alabilir ya da onlar ile kavga girişiminde bulunabilir, misal siyahi bir karakterin sokağında uyuşturucu ticaretlerini kontrolünü sağlar onlara müsade ederek onlardan gelir sağlayabilir.

İllegal roller için önerim ise genelinde mafya türevi rollere denk geliyorum tanıtımlarda çete rollerine nadir denk geliyorum, tabii ki zorla insanlara Gang rollerine sürükleyemessiniz ancak onlara çete rollerine teşvik edebilirsiniz. Biraz önce bahsettiğim rol paslama işi burada devreye girebilir, admin kadrosunda birkaç arkadaş 5-6 kişilik bir grup çeteyi canlandırabilir, soygun-gasp-haraç-u*usturucu ticareti vb. işler yaparak oyuncuları bu tarz roller teşvik edebilir. Gruplar oluşabilir.

Lennon Law Lv.67
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2026 18:30
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 71

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 21:49
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.04.2026 14:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.04.2025 22:01
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.01.2025 20:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 19:28
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 43
Sistemsel sorunlar ve optimizasyon sorunları düzeltilebilir, haricinde bolca yönetim tarafından gelen rol pasına ihtiyacımız var. IC cezalar bir oyun için düşünüldüğünde gereğinden fazla gibi geliyor, illegal rol yapan oyuncular için engel olduğunu düşünüyorum. Bolca kaos çıkartsınlar, departman ne güne duruyor? legal oyuncular içinde yönetim tarafından rol paslanması pek fena olmaz. Her akşam bir iş yeri açılışı, yada düzenlenen etkinliklerde araç kullanmaktan daha farklı şeyler arıyoruz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2026 03:01
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.07.2026 23:56
Birlik Sivil
Köken Hindistan
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
v4'den isteğim, v1 dönemini ve 2019-2020 yıllarını getirmesi. ama olmaz. zaman geçti bir kere.

https://www.youtube.com/watch?v=f5LdCVe608o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2026 00:25
Birlik Sivil
Köken Gurcistan
Popülerlik 23
sistemim iyi olmasına rağmen market caddesi, chinatown vesaire gibi yerlerde dolaşırken drop yiyorum saçma şekilde fpsim düşüyo