Tonell_Hollins Dajonte_Murray

Başlatan thenotoriousinfantry, 01.02.2025 23:52

« önceki - sonraki »
Max Caine Lv.41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.05.2026 14:29
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 75

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tonell_Hollins, Dajonte_Murray

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.02.2025 23.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Brawl Kural İhlali, Can doldurma, Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla brawl atıyorduk, iş yerine girdi can doldurdu dışarı çıktı, arkadaşını çağırdı arkadaşı role dahil oldu. Sonra  :colt: a sarıldı ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zi6jia https://streamable.com/xaoghl

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Max Caine Lv.41
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 75
ek olarak Bunny Hopping yapmış ondan da cezalandırımlasını istiyorum

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
@eXods @Forzabey 24 saat içerisinde savunmalarınızı yapmalısınız.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.09.2026 20:55
Birlik Murder Unit
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Birlik Murder Unit
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Olay şöyle başlıyor bu eleman ben alt tabdayken emotsuz direkt motoruma cj atıyor ve bir süre sonra yanımdan geliyor bende motoru geri ondan alıp gidicekken arkadan küfür ediyor ve motordan inip yanına konuşmak için gittiğimde bana yine emotsuz yumruk atıyor ve bana saldırıyor. Hem cj atıp hemde noob dm atıyor sonra kendi düştüğünde ise kendini haklı gibi gösterip şikayet açıyorsun. Komik adamsın. Şuan telefondayım gün içerisinde fotoğraflı kanıtlarda gelecek. Burada bir suçlu varsa şikayeti açan elemandır, cj atıp, küfür edip ve bana saldırıp şikayet açıyorsun. Acınacak bir haldesin.

Max Caine Lv.41
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: eXods - 02.02.2025 13:24
Olay şöyle başlıyor bu eleman ben alt tabdayken emotsuz direkt motoruma cj atıyor ve bir süre sonra yanımdan geliyor bende motoru geri ondan alıp gidicekken arkadan küfür ediyor ve motordan inip yanına konuşmak için gittiğimde bana yine emotsuz yumruk atıyor ve bana saldırıyor. Hem cj atıp hemde noob dm atıyor sonra kendi düştüğünde ise kendini haklı gibi gösterip şikayet açıyorsun. Komik adamsın. Şuan telefondayım gün içerisinde fotoğraflı kanıtlarda gelecek. Burada bir suçlu varsa şikayeti açan elemandır, cj atıp, küfür edip ve bana saldırıp şikayet açıyorsun. Acınacak bir haldesin.
hayal dünyasında yaşıyorsun kanıtın yok

Cinsiyet Erkek
Birlik Murder Unit
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Fuhrer - 02.02.2025 17:26
Alıntı yapılan: eXods - 02.02.2025 13:24
hayal dünyasında yaşıyorsun kanıtın yok
::) ::) ::)

Cinsiyet Erkek
Birlik Murder Unit
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Küfür ettiğinin ssini buraya bırakıyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Ortada bir anlaşmalı brawl rolü olmadığı için silah çekilebilir, mixing için yeterli kanıt yok mahalleye yakın bir konum.

Silahlı bir kişiye karşı bu rolü sergileyemezsiniz; "Merab Topuria" Powergaming kapsamında cezalandırılacak.
İşletmeye girerek yaralarınızı sarmak/can doldurmak bu kadar kısa sürede olmamalı; "Tonell Hollins" Powergaming kapsamında cezalandırılacak.