Ada "Kızıl Kontes" Suomi

Başlatan kyegun, 03.02.2025 17:58

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2026 23:40
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.04.2026 03:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
yakışıır  :o :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.01.2026 13:14
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.10.2025 22:30
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 26
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.10.2025 19:06
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
Başarılar  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.07.2026 17:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.07.2026 17:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2026 23:17
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.08.2026 22:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:38
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:00
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kızıl Kontesin ölümü
Vice Şehrinin yeraltında kısa sürede efsaneleşen, sokaklardaki çatışmalarda ismini duyurmayı başarmış ve düşmanlarının bir çoğunu başarıyla ortadan kaldırmış Nyx ve Lyn'in en sadık adamlarından birisi olan Kızıl Kontes lakaplı Ada Suomi'nin düşüşü yükselişi gibi hızlı olmuştu. Kısa sürede başardıklarıyla birlikte kendi dünyasının Tanrıçası olduğunu iddia eden Suomi bir çok insanın yaşamayacağı bir güç zehirlenmesi yaşamıştı. İnsanlar tarafından dokunulmaz olduğunu düşünüyordu ve onu bu noktaya getiren, el altından destekleyen güçleri karşısına almıştı. Suomi sabah saatlerinde arkadaşları tarafından evinde kendisini asmış şekilde bulundu. Bunun bir intihar olmadığı ve işin altında başka şeyler olduğu tahmin edilenler arasında.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

5-6 aylık süreç boyunca rol yaptığımız herkese teşekkür ederim. Power Struggle: Chinatown senaryosu kapsamında Suomi ve Tatiana karakterlerinin Chinatown üzerindeki güç hırsı iki karakterinde birbirlerini farklı zaman dilimlerinde öldürmesiyle sonuçlandı. Lotus Corporation resmi olarak halka arz edilmiş fakat tutunamayarak iflas etmiştir. Şirketin iflası ile birlikte Chinatown'da bir güç boşluğu oluşmuş ve 1 yıldan fazla süren hakimiyet sona ermiştir. Suomi'nin ölümü rol içinde bilinmezken Tatiana'nın ölümü Lotus Media aracılığıyla haber kanallarına yansıtılmıştır. Rollere katılım sağlayan Nox birlik üyeleri dahil olmak üzere Chinatown'da rol yapan üçüncü diğer kişilere ve rollerimizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Üniversite sınavlarına hazırlandığım için SAMP'a ara veriyorum. Tüm dostlara ve beni düşman olarak gören insanlara selam istediğiniz olmuştur diye umuyorum.  :sampanya: