ASLANADZE

Başlatan vynexia, 17.02.2025 00:54

« önceki - sonraki »
Kenneth Wood Lv.52
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.07.2026 01:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.05.2026 21:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 29

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 21:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 76
Alıntı yapılan: Bilgin - 11.07.2025 19:10

Ben James Wesson. Idlewood'da bir kafenin sahibi olduğumu söylüyorum ama aslında bu duvarların ardında dönen hikaye, bir fincan kahveden fazlası.

Bundan iki sene önce, Vice City'de sokaklarda sürünüyordum. Ufak tefek işlerle cebime üç beş kuruş koyuyor, geceyi geçirmek için çürük pansiyonlarda yatıyordum. Bir gün, her şeyin değişeceğini sanmazdım — ta ki Samuel Aslanadze'nin masasına oturana kadar.

Samuel... Bu şehirde onun adını fısıldarsın, yüksek sesle söylemeye cesaret edemezsin. Gürcü'dür, eski usul adamdır. Yeri gelir seninle bir kadeh kaldırır, yeri gelir senin mezar taşını diktirir. O gün bana sordu: 'James, ne yapmak istersin?' Ben de 'Kafe açmak isterim,' dedim. Yalan değil — bir yerim olsun, her sabah kapıyı açayım, kahve kokusu sokağa taşsın... Bu şehrin kirinden pasından uzak bir köşe.

Güldü Samuel. Çıkarıp masaya bir zarf bıraktı. İçinde Idlewood'da kiralık bir dükkânın anahtarı, biraz nakit ve bir tek cümle vardı: 'Bizim de masamız olur.'

Anlamam zor olmadı. Burası artık benim kafem ama onun masası. Kim gelir, kim gider — ben bilirim. Kim kiminle ne konuşur, kim ne sipariş eder — ben duyarım. Arka masadaki kapalı perdeler ardında Samuel'in adamları bazen kimlerle ne pazarlık yapar, ben bilmem. Ben kahvemi satarım. Masalar tertemiz, fincanlar cilalı. Dışarıdan bakan sıradan bir kahveci görür. İçeridekiler bilir; Idlewood'un kalbinde, Samuel Aslanadze'nin uzanan ellerinden biri burasıdır.

Yine de... Bazen sabahları kepengi açarken o eski hayalime tutunuyorum. Belki bir gün bu kafe gerçekten benim olur. Belki bir gün bu kahveler, sadece kahve olur. Belki bir gün... Ama bu Vice City, Idlewood. Burada kimse tam anlamıyla temiz kalmaz. Hele ben, James Wesson... O gün gelene kadar, kahveyi sıcak tutarım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 21:49
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.04.2026 14:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Azad ve Bilgin favori

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.06.2026 19:09
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.06.2026 21:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Alex Zoido Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2026 19:28
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 35

Diego Tinari Lv.60
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 01:44
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 04:46
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5

Diego Tinari Lv.60
Cinsiyet Erkek
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5

Diego Tinari Lv.60
Cinsiyet Erkek
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5

Diego Tinari Lv.60
Cinsiyet Erkek
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Short hair and long hair

Uzun süre oldu siyah perdenin arkasından çıkmayalı, sizi onlar ile tanıştırayım. Takvim 20 Nisan 2021'i gösterdiği yıl Niko Aslanadze içeriden çıkmıştı ve önceden söylediğim gibi onu karşılayan herhangi birisi olmamıştı. Eski rus kollarından olan Israyel Paez, Aslanadze'ye ait olan sokakları tekrardan almak istediğini bahsettiğim yılda Niko Aslanadze'ye dile getirmişti fakat buna pek sıcak bakmıyorlardı. Uzun yıllar geçtikten sonra Samuel Aslanadze küçük bir iş telefonu ile birlikte eski hakimiyetini tekrardan sokaklarda kurmak istediğini bizzat Israyel'e ifade etmişti. Telefonda konuşulan konuşmalar biraz daha mafyatik olaylardan çıkıp kendilerini artık "varız" deme noktasına getirmek istemesiydi.

Bundan iki hafta önce Israyel Paez ve ekibi uzun yolun sonunda şehre iniş yapmıştı, 412 Idlewood caddesinde kalan bu genç çocuklar. Kendilerine ait dükkanın nerede olduklarına dâhi henüz bir haberleri yoktu, Niko Aslanadze'nin mirası olarak bu ekibin başında olacak tek bir imparatorluk vardı. O da Aslanadze'ydi. İstedikleri hedefe ulaşmadan önce polis ile arasını düzeltmeyen isteyen bu çocuklar yaklaşık üç hafta polis departmanında süründüler diyebiliriz. Sonucunda istediklerini varmak ve yönetmek için elinden gelen her şeyi oturtturmak için Samuel Aslanadze'nin yanına ulaştılar.

Haber sunucusu Monica'nın roportajı; Merhaba sayın seyiciler, size bahsettiğim bu ekibin 30 Ocak 2022'de adam yaralama, gasp, tecavüz ve farklı suç kesimlerinden içeride yattııkları biliniyor. Departmanın bu çapulcular üzerinde duracağı apaçık ortada diyebiliriz, kendilerini bir barbershop ile gösteren bu adamlar dışarıdan sadece bu işi yapıyorlar olarak görünebilir fakat içerisinde ne döndüğünü sadece daimi müşterileri bilir. Bu adamları bulmanız gayet kolay, eski bir dükkanları var. Yoldan geçenler bu adamların suratlarına bakmak istemezler çünkü hangi işi yaptıklarını çok iyi biliyorlar, traş eden adam her geçen gün daha fazla kokain veya kubar satmaya çalışıyor. Yapacakları tek iş legal üzerinden illegal yürütmek, başlarında Israyel Paez var, adamına göre misafir karşılayan bu ekip siyahilerden gerçekten nefret eden bir tarafları var. Yolda görseler neredeyse bıçaklayacakmışcasına sürekli kitleniyorlar. Kısacası sonları pek de iyi değil.

Takvimler bugünü gösteriyor, Samuel Aslanadze'nin söylentisine göre; bu adamları artık şehirde görmeniz normalleşecektir. Fazlasıyla barbar bir adam ile kim neden tanışmak istemez ki?