Yaptığımız rolde hatalı bir yer bulunduğunu düşünmüyorum. Mekana geldikten sonra Alhuche karakterine ırkçılık yapılıp hakaret ediliyor. IC yoldan mekandan düzgün bir şekilde çıkartabilirdiniz fakat bunun yerine ırkçılık yaparak ve hakaret ederek olayı dışarı taşımaya karar verdiğiniz ortada. Bu durumda role geldiğim arkadaşıma yapılan ırkçılık ve hakaret cümleleri yönettiğim karakteri doğal olarak sinirlendiriyor ve üstüne benim karakterim de mekandan kovuluyor. Bu durumda karakterimin sinirlenip mekanı terk ederken boş koltukların birine tekme atması çok normal bir davranış çünkü benim yönettiğim karakter hümanist değil.
Kendiniz silahı içeride çekip dışarda sıkmayı hata olarak kabul ettiğinizi sslerde gözüktüğü üzere zaten kabul etmişsiniz. Öncelikle havaya ateş ettiğinizi söylemişsiniz fakat bunu kanıtlayamazsınız çünkü savunmanızı yalanlar üzerine kuruyorsunuz. Benim kaçma amacım brawl rolünde gereksizce sıkılan silaha düşmemek için ve kanıt için ss almaya çalışmak. Oradan kaçıp ss almasam sizin yaptığınız DM yanınıza kar kalacak sanıyordunuz.
Fear RP konusuna gelirsek, ortada emotesiz silah kullanımının yanı sıra, brawl rolünde silah çekmek dahil olmak üzere birçok kuralı ihlal ediyorsunuz. İhlal ettiğiniz bu kurallar karşısında karşı taraftan fear rp beklentisinde olmanız çok ironik.
OOC kin olayına gelirsek, güzel dostum burada hepimiz birer oyuncuyuz. İşin gerçeğine bakarsak oyun oynuyoruz bunun için OOC kin güdecek ne insanım ne de yaştayım bunu baştan belirteyim. Haksızlığa uğradık ve doğal olarak şikayet açıp hakkımızı arıyoruz. Birinin hakkını araması ne zamandan beri OOC kin adı altında değerlendiriliyor? Lütfen kendini haklı göstermeye çabalarken yalan söyleyip yönetimi aldatmaya çalışmayınız. IC olarak biz senin kim veya kimden olduğunu da bilemeyiz, mekanın kapısında Valachi'nin üyesi yazmıyordu.
Ben gerekli şikayet kanıtları ve arkadaşın yaptığı anlamsız savunmaların ardından yapılan ihlallerin bariz ortada olduğuna inanıyorum. Bu mesajın üzerine cevap yazmayacağım yönetim kararını bekliyorum. Saygılar.