Revy -Raphael Buckner / TunahanSahin - Clyde Buckner - İhlaller Zinciri

Başlatan Tunarles, 13.04.2025 22:17

« önceki - sonraki »
Luke Crane Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.05.2026 16:09
Birlik ECLIPSE
Köken Amerika
Popülerlik 46
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.04.2025 01:39
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2026 23:40
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Dostum, para yatırıp yatırmaman ekibimizi ilgilendirmiyor, bu hareketlere girişmeden önce bunu daha iyi düşünebilirdin bence, zamanında ekibimiz içerisindeydin yaşadıklarımıza sen de şahit oldun, şimdi ise bize karşı yapılan şeye dahil oldun. Bu senin seçimindi kimse bunun için seni zorlamadı. Yönetim ekibinin de bunu göz önünde bulundurarak bir yaptırım yapacağına inanıyorum.

Laila Haugen Lv.38
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.09.2026 21:25
Birlik STUDIO-X
Köken Fransa
Popülerlik 35
Yetersiz Oyuncu Profilinden banlanmaları için bence yeterince ve fazlasıyla kanıt var.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 11:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2025 18:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Evet güzel bir şikayet olmuş, ellerinize sağlık normalde bu tür bir şeye cevap verecek kadar seviyesiz değilim ama sadece boş zamanımı değerlendirmek istedim :))

Öncelikle @allyredrose isimli arkadaşın kurduğu bahsi geçen oluşumda yaklaşık 1 haftalık rol yapma imkanı bulmuştum, rol kaliteleri vasatın altında diyebilirim.
@allyredrose isimli arkadaş ile ilk rol günümde ufak bir diyalog gerçekleşti, ona daha önce hangi sunucularda rol yaptın benzeri bir soru sordum ve bana verdiği cevap şuydu; "Janti'de rolledik kanka, bide Unicorn falan..." Böyle bir cevap aldım ve oluşuma olan bakış açım tamamen değişti, bahsi geçen arkadaşların çok ufak bir denetleme sonucunda rol kalitesinin yerlerde olduğu fark edilebilir zaten. Her neyse... Bunlardan ziyade benim söylemek istediğim yapılan rol konseptinin araştırılmadan hiçbir yerden kaynak dahi alınmadan yapılması ve yapılan rol konseptini lekeleyecek düzeyde olması. @allyredrose isimli arkadaş MTA serverlarında sesli rp yapan birine göre fazla konuşuyor ve yanında gezdirdiği Roleplay kavramından yoksun ekibiyle birlikte SA:MP platformuna yayılmış milyon tane virüsten sadece bir tanesidir. Bu tür arkadaşlar SA:MP platformunun çöküşünün ana sebeplerinden biridir, en azından ben böyle yorumluyorum. Ben olmasaydım eğer bahsi geçen oluşumun rol kalitesi kat kat daha yerlere inecekti, ekte birkaç kanıt bırakıyorum. :))

Benden bu kadar, elveda SA:MP bağımlıları :))

[spoiler]

[/spoiler]

Kyrie Becker Lv.53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.03.2026 02:55
Birlik ECLIPSE
Köken Litvanya
Popülerlik 60
Attığın ss'de dahi saygı çerçevesi içinde konuşmuşum, kimin seviyesi ne kadar gayet açık belli oluyor. Ayrıca "MTA oyuncusu" diye yaftalayarak hakaret ettiğini sanman çok komik, soran olsa yine söylerim çoğu rp serverini mta ve samp dahil denedim ve en son burada rol yapmaya karar verdim. Buna kafayı takmış olmana ve hatta bu kadar ciddi bir şekilde özellikle bu yönden saldırmana sadece gülüyorum. Savunman varsa savunmanı yap burada seviyesiz şekilde ikili diyaloğa girme kardeşim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 16:06
Birlik ECLIPSE
Köken Norvec
Popülerlik 54
Kai Navarro Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 22:02
Birlik ECLIPSE
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.01.2026 02:21
Birlik ANGELS LEGION
Köken Polonya
Popülerlik 5

Laila Haugen Lv.38
Cinsiyet Kadın
Birlik STUDIO-X
Köken Fransa
Popülerlik 35
Şahısın attığı SS'ler zaten internet üzerinde mevcut. Basit bir Google araması ile bulunabiliyor. Böyle bir şeyler üstünlük sağlamaya çalışıp, aşağılamaya çalışmak gâyet seviyeyi belli ediyor.

Mason Woods Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 02:05
Birlik ECLIPSE
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.07.2026 01:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.03.2026 01:08
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Bizim tarafımızdan şikayete daha fazla mesaj gelmeyecek, kalabalık oluşturulmayacaktır. Yetkililerin incelemesini ve sonuçlamasını bekliyoruz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Laila Haugen Lv.38
Cinsiyet Kadın
Birlik STUDIO-X
Köken Fransa
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek