Oğlum siz iyi misiniz? Ben size diyorum ki rolde "Etrafımda çok dolaşıyorsunuz, sizin amacınızı bilemem" polis olabilirsin yarışçı ve polis arasındaki ilişkiyi anlatmama gerek yoktur herhalde. Söz konusu (Vahiy gidiyor herhalde, o da ayrı bir konu.) Lafına da bir şey söylemek istiyorum. OOC olarak yemek yemek için ayrılmıştık zaten ondan önce bizim mekanımızdaydınız. Yemek yedik geldik mekanımızda birisi bizi saatlerce beklemiş :D. Söz konusu (Andrew isimli karaktere her karşılaştığınızda ölüm tehtidleri, dövme tehtitleri savuran birliğin R19'usun,) Andrew'e bir kere zaten uyarımızı yaptık ""Etrafımda çok dolaşıyorsunuz, sizin amacınızı bilemem" polis olabilirsin yarışçı ve polis arasındaki ilişkiyi anlatmama gerek yoktur herhalde." konusuyla alakalı fakat arkadaşın başka rol yapacak kimseyi bulamaması mı desem bilemediğimden sürekli bizim çevremizde. Size IC'de de bunu söylediğimde yanımdaki Karina ile bağdaştırıyorsunuz konuyu. Kendi kendinize sürekli bana hakaret ediyorsunuz ve sonunda küfür ettiğimde "Siktirin gidin sokağımdan." Bize küfürü ilk sen ettin diyorsunuz. Size agresif rol sergilemediğim belli zaten laf anlatmaya çalışmamdan. İki kişi bana sürekli saçma saçma şeyler yazıyorsunuz ve tek başıma cevap vermeye çalışıyorum chate yetişemiyorum. Yanımdaki kişiye bile agresif rol yapıyordunuz orada "Karina uzaklaş sen buradan." Kendi mahallesindeki birini kendi mahallesinden kovuyorsun şaka olmalısın O:-). "üzerine birde en son karakterimin ten rengine laf atarak ırkçılık yapıyorsun" "SARI PİPİ" :D.