|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Morillo @mare - Naheim Fuller @eshadyy Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.09.2025 02:20 sularından 02:50 sularına kadar. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Alıntı
BİR ÇOK OYUN KURAL İHLALİ
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OPERATOR'ün Jefferson'da yaralı memur ve siviller bulunduğunu, tüm ekiplerin bölgeye yönelmesini söylemesi sonucu LIMA olarak bölgeye yöneliyorum. Bölgede Juan Morillo, kelepçeli halde görüyorum ve Çavuş Siena Mifiri'nin olayı hızlandırılması gerektiği sonucunda aracıma alıyorum. Juan Morillo araçta iken arkadaşı olan Naheim Fuller, polislerle durduk yere kavga ediyor. Bu esnada Juan Morillo hızlı olunmasını ve işi olduğu için q atacağını /b kanalı üzerinden söylüyor. Durduk yere kavga ettikten sonra onların yaralı rollerini gerçekleştirmek için ASGH'a gidiyorum. Giderken güvenlik açısından bir BECKETT desteği ile yola çıkıyorum. Kişilerin yaralı rollerini fast roleplay olarak geçirip geçirmeyeceklerini /do üzerinden soruyorum ve kişiler bunu onaylıyor. Daha sonrasında CHQ'ya giderken kişilere miranda haklarını okuduğum sırada Naheim Fuller araçtan iniyor ve yürüyerek kendi başına gitmeye çalışıyor. Kişiyi daha sonrasında rolle araca tekrar bindiriyoruz ve garajda iniyor. Daha sonrasında lobide hiçbirşey olmamış gibi envanterinden (canının yükselmesi için) Carslberg içiyor. Kişiler muhtemelen sesli sohbette oldukları için PM'den yazacaklarına yanlışlıkla emoteler bile veriyorlar. Üç dört kez brawl rolüne kalkışıyor, türk roleplay yapıyorlar. Korkusuzca roller sergileyip sanki freeroam serverde gibi takılıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler=Juan Morillo /b bölme]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller Müthiş Hastane Rolü]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller araçtan inip kendisi gitme çabası]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller, kelepçeliyken envanterden can yükseltme çabası]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller Hatalı Emote]

[/spoiler]
[spoiler=Juan Morillo Korkusuz Roleplay]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller Hatalı Emote + DMX2]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller, EMİ rolü]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller, DİDİN rolü]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller "her biji niggas" pkk özentisi rolü]

[/spoiler]
[spoiler=Juan Morillo + Naheim Fuller - DMX3]

[/spoiler]
[spoiler=Naheim Fuller "türk hapçı rolü"]

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Bir tanesi birliğin R20'si, bir tanesi ise sadece oyuncu (yersen) olan arkadaşı. Benim ve PD oyuncularının vakitlerini çaldılar ve OOC CEZA kayıtları incelendiğinde unban ile geri döndüklerini ve yetersiz rol bilgisine sahip olduklarını kişilerin mental ve fiziki açıdan bu oyunu oynamaya yeterli olmadığını düşünüp banlanmasını talep ediyorum.