Toplu Hile Şikayeti - Sob ve Türevi.

Başlatan oxopane, 15.10.2025 05:03

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: HükümsüzYaveri - 15.10.2025 16:26
Arkadaşlar, oyun güncellemelerini takip edelim lütfen. Bacağınızdan vurulduğunuzda karakter topallıyor. Vice Roleplay discord kanalından duyuruları takip edin lütfen. :garip:
Videoyu izlemedin mi? Herkes aynı anda wallshot hilesinden nasıl defalarca stun yiyebilir? Geliştiriciler salak değil. Böyle bir özellik getirmezler, 1 kere stun yersin 2 kere stun yersin biz stun yemekten savaşa bile giremiyoruz :D topallama animi ilettiğimiz videoda 0:53 saniyesinde görülmekte, ondan öncesinde 4 defa sniper animine giriyorum.

Düzgün savunma iletin. Povlarınızı iletmediğiniz sürece yazdığınız hiç bir şey savunma neticesinde değildir bilginiz olsun

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.05.2026 17:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.07.2025 01:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sniper ile vurma vesaire durumu yok ilk başta bunu belirtelim o bir yaralı sistemi... Bunu da biz getirmedik.

Kendim ile ilgili savunma yapacak olursan ilk başta hasarlarda ismim gözüküyor çünkü drivebyda sana 3 hit atıyorum fazlası yok. Saniye aralıkları da belirli, iyi forumlar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 16:10
Köken Amerika
Popülerlik 85

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:25
Köken Meksika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:19
Birlik Sivil
Köken Gurcistan
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
çatışmada tarafımızda bulunan tüm karakterler şikayete eklenmiş. videoda gözüken tek bir(1) hitim var, onun için de savunma yapmama gerek yok herhalde. benimle alakalı bir durum yok.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sniper vb, animlerin savunmasını yapan arkadaşlara söylüyorum bunu, arkamızda sağımızda veya solumuzda hiç bir araç yokken benim povum iletilen kanıt videosunda 0:34 saniyesinden itibaren başlıyor, araç ile merdivenlerden çıkarken canım azalıyor, hadi arkamızda araç olsun. Ön koltuktayım, o esnada sadece benim canım değil araçtaki diğer 3 birlik üyemizin de canı %30'un altına hemen hemen düşüyor. İlgili yetkilinin tüm detayları incelemesini rica ediyoruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
editli-kırpılmış video'u kanıt olarak nitelendirmekte biraz komik aslında ama, gene de siz bilirsiniz dostlar

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Herhangi bir savunma durumu olmadı. @Justice sonuçlanabilir. Teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 23:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 78
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.03.2026 22:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.12.2025 17:26
Köken Meksika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 62
Kirk Stout Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2025 21:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2025 23:01
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Nathan_Lashvill karakterinin kullanıcısı yasaklı.