E/S 410 Piru Street Bloods

Başlatan wandex, 30.10.2025 19:58

« önceki - sonraki »
Lovato Barzz Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2026 13:21
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 27
Ling Lang Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.10.2025 22:57
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 23:22
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Yerimizi alalım :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 19:04
Birlik Sivil
Köken Azerbaycan
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.01.2026 15:49
Birlik Sivil
Köken Azerbaycan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Michale - 01.11.2025 18:06
Alıntı yapılan: vertigoreal - 01.11.2025 17:54
Alıntı yapılan: ÇETİN - 01.11.2025 17:39
bloods kültürü çok fazla var sunucuda farklı bir konsept olsaydı daha iyi olurdu kendi düşüncem, ama iyi roller

dayıcan sıkıntı o değil sene 2025 blood crips kavramı kalmadı gibi bir şey herkes mahalle setine geçti kendinin derdine düştü zaten bu chichago atlantadaki kenar mahallelerindeki suç sayfalarına bak ayıkırsın
zaten hep senin söylediğin gibiydi bu vicede herkes bloodu çete sanıyor, bir kültür olduğunu bilmiyorlar

Kültür değil bunun, Türkiye örneği mesela GFB tribünlerindeki gayrimeşru gruplar gibi. Milletin kafa yapısı; Bloods diye çete var, Crips diye çete var, düşmanlar falan... Bu taraftarlık meselesi, günümüzde çoğu set ne uğruna çatıştığını bile bilmiyor. Türkiye örneği ise mesela Zeytinburnu GFB ile Güngören GFB'nin sokakta yüksek mertebe için çatışması gibi bir şey. Çok iyi örnek veremedim ama ayıkırsın dediğim şeyi. Her olayı bir kenara bırakıp bu gün aktif saltanat süren blood veya crips seti yok gibi bir şey. Herkes artık mahalle setine geçti ve sokak içi olayları fazlasıyla karışık.

Bana kalırsa siyahi çeteci rolünü herkeste yapmamalı en azından türkiye'de çünkü yaptıkları rollerde bir şeyler başarıyorlar müzik dışında villaya falan geçiyorlar mahallesine para vurduktan sonra Vinewood'dan falan geliyorlar aşırı trajikomik oluyor. Zaten en basitinden Instagram hesaplarını sosyal medya aracılığıyla bulduğunuzda anlarsınız aşırı cahiller yani kafaları artık kenevir tüketiminden çalışmıyor sadece müzik yapanların biraz daha kurtulma ihtimali var onlarında bir çoğu gövde gösterisi olsun, mahalleden kopmamak uğruna bakın böyleydim böyle oldum ayağına vurulup gidiyor yada artık kafası uyuşturucu yüzünden çalışmayacak hale geldiği için intihar ediyor vesaire.

Cahil cesaretine sahip olduklarını ve toplum için ciddi anlamda tehlike yarattıklarını bu tarz videolardan görebilirsin.

Najeem Gibbs Lv.53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 22:31
Köken Amerika
Popülerlik 45
Nathan Owens Lv.16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.07.2026 02:52
Köken Ingiltere
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 11:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: vertigoreal - 01.11.2025 22:13
Alıntı yapılan: Michale - 01.11.2025 18:06
Alıntı yapılan: vertigoreal - 01.11.2025 17:54
Alıntı yapılan: ÇETİN - 01.11.2025 17:39
bloods kültürü çok fazla var sunucuda farklı bir konsept olsaydı daha iyi olurdu kendi düşüncem, ama iyi roller

dayıcan sıkıntı o değil sene 2025 blood crips kavramı kalmadı gibi bir şey herkes mahalle setine geçti kendinin derdine düştü zaten bu chichago atlantadaki kenar mahallelerindeki suç sayfalarına bak ayıkırsın
zaten hep senin söylediğin gibiydi bu vicede herkes bloodu çete sanıyor, bir kültür olduğunu bilmiyorlar

Kültür değil bunun, Türkiye örneği mesela GFB tribünlerindeki gayrimeşru gruplar gibi. Milletin kafa yapısı; Bloods diye çete var, Crips diye çete var, düşmanlar falan... Bu taraftarlık meselesi, günümüzde çoğu set ne uğruna çatıştığını bile bilmiyor. Türkiye örneği ise mesela Zeytinburnu GFB ile Güngören GFB'nin sokakta yüksek mertebe için çatışması gibi bir şey. Çok iyi örnek veremedim ama ayıkırsın dediğim şeyi. Her olayı bir kenara bırakıp bu gün aktif saltanat süren blood veya crips seti yok gibi bir şey. Herkes artık mahalle setine geçti ve sokak içi olayları fazlasıyla karışık.

Bana kalırsa siyahi çeteci rolünü herkeste yapmamalı en azından türkiye'de çünkü yaptıkları rollerde bir şeyler başarıyorlar müzik dışında villaya falan geçiyorlar mahallesine para vurduktan sonra Vinewood'dan falan geliyorlar aşırı trajikomik oluyor. Zaten en basitinden Instagram hesaplarını sosyal medya aracılığıyla bulduğunuzda anlarsınız aşırı cahiller yani kafaları artık kenevir tüketiminden çalışmıyor sadece müzik yapanların biraz daha kurtulma ihtimali var onlarında bir çoğu gövde gösterisi olsun, mahalleden kopmamak uğruna bakın böyleydim böyle oldum ayağına vurulup gidiyor yada artık kafası uyuşturucu yüzünden çalışmayacak hale geldiği için intihar ediyor vesaire.

Cahil cesaretine sahip olduklarını ve toplum için ciddi anlamda tehlike yarattıklarını bu tarz videolardan görebilirsin.

Beyler birlik formundayız, burada tartışmayalım iki tarafıda tanımıyorum. Boş ileti olmasın benim maksadım iyi akşamlar.

Taina Santos Lv.32
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2026 23:08
Birlik Hustler Boyz
Köken Brezilya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.07.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2026 23:22
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
aslan kardeşimden aslanlar gibi tanıtım, başarılar.  :o :sampanya: :uzi:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.09.2026 17:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
ÇOK İYİ OLMUŞ 10 ÜZERİNDEN 11 VERİYORUM HOCAM :uzi:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.09.2026 17:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Lovato Barzz Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2026 13:21
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 27
Ling Lang Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.10.2025 22:57
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5

Najeem Gibbs Lv.53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 22:31
Köken Amerika
Popülerlik 45
Nathan Owens Lv.16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.07.2026 02:52
Köken Ingiltere
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 11:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Tebrik mesajları için herkese teşekkür ediyorum, bu iletiden sonra sadece ROLSS ve oyundan kareler yer alacaktır.