[19.11.2025 - Maskeli_23416 & Maskeli_16824] Sunucu Etkinliği Baltalama

Başlatan CwN the Unholy One, 20.11.2025 00:54

« önceki - sonraki »
Paul Mannino Lv.46
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2026 16:38
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.01.2026 19:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: cwn019 - 20.11.2025 00:54

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuya katkı sağlamak adına aktif rol ortamı oluşturmaya çalışıyoruz fakat ne idüğü belirsiz, sadece "DM" arayışında olan bazı kişiler sunucu etkinliğini baltalayacak kadar ileriye gidiyor.. Ceza almalarını talep ediyoruz, iyi forumlar dilerim.

Öncelikle uslübuna dikkat etmen gerektiğini söylemeliyim, sen bu sunucunun bir yetkililisin. Böyle konuşmanı doğru bulamadım, oyunu bu kadar dışa vurmanıza gerek yok. Savunmaya gelecek olursak ben pek bir ihlal göremedim, sizin dediğiniz gibi oluyorsa hiç işyerlerinde çatışma dönmesin, yasaklansın. Gayette güzel rolüyle beraber yapılmış. Her şey tanıtımımızda mevcut.

Alıntı yapılan: Ryu - 20.11.2025 00:07
LOGAN GECE KULÜBÜ MİSİLLEME SALDIRISI — 19.11.2025
• I. BİLİNEN KİŞİLER NONAME.
....

• Geçtiğimiz günlerde Downtown yerleşkesinde iş tutan Alman örgütü, Palmisano Sosyal Kulübü'nün açılış günlerinden bir tanesinde uzun namlulu silahlar ile aktif bir mekanda boy göstermelerinin ardından, Castucci Suç Ailesi önderlerinden Robert Castucci ve Capo Arthur Beneventi'nin öncülüğünde planlanan, kimlikleri belli olmayacak kişilerin kamufle imajıyla misilleme saldırısı yapıldı.
• Ölü ve yaralı yok. Göz korkusu verildi ve Logan gece kulübü sabote edildi.

ROL İLE ALAKALI DİĞER GÖRÜNTÜLER
[spoiler]
Alıntı
Alıntı
Alıntı

Alıntı
[/spoiler]

Kane Carver Lv.61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 81
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2026 18:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Ryu
Sosyal rp ve etkinlik rolü yapmayı düşünerek bu birliği açtınız, anlıyorum. Fakat bunun yerine legal bir birlik açmayı düşünebilirdiniz. Birliğiniz illegal bir rol birliği ve çoğu zaman kısmen böyle rollere rastlayacak.
İllegal bir birliğin sürekli olarak illegal rol yapması gerekiyor diye bir kural mı var? Bakın üçüncü defa söylüyorum şikayet, şikayet olmaktan çıktı.

Bugün açılan Logan Night Club sunucu etkinliği olarak açıldı, aktif rol ortamı oluşturmak için sunucunun legal yüzü olan Malibu birliğinin yönetimi tarafından desteklendi ve OOC olarak forum & discord üzerinden duyuruldu. Yukarıda bahsi geçen iki maskeli karakter bu etkinliği baltaladı, bu kadar. Yapmış olduğunuz rolden şikayetçi değilim, şikayetçi olduğum konu etkinlik baltalama.

Alıntı yapılan: Coal
Öncelikle uslübuna dikkat etmen gerektiğini söylemeliyim, sen bu sunucunun bir yetkililisin. Böyle konuşmanı doğru bulamadım, oyunu bu kadar dışa vurmanıza gerek yok. Savunmaya gelecek olursak ben pek bir ihlal göremedim, sizin dediğiniz gibi oluyorsa hiç işyerlerinde çatışma dönmesin, yasaklansın. Gayette güzel rolüyle beraber yapılmış. Her şey tanıtımımızda mevcut.
Üslubum ile alakalı seni neyin rahatsız ettiğini veya üslubum ile alakalı neyin yanlış olduğunu anlamış değilim, yaptığınız rolün linkini zaten paylaştınız bunu tekrar ve tekrar buraya atmanızı gerektirecek bir durum yok.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.09.2026 22:27
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.05.2026 20:32
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 27
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.01.2026 20:54
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
Savunma kabul edildi, sunucu taraflı herhangi bir etkinlik başvurusu yapılmadığı için etkinlik statüsünde yer almıyor ve bu nedeniyle güvenli bölge ihlali sayılmıyor.