Juan_shabaz deshawn_thsawn mixing

Başlatan lond1921, 30.11.2025 14:29

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:32
Köken Amerika
Popülerlik 24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan_Shabaz  Deshawn_Tyshawn @wandex @Apex01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSTE MEVCUT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşlar bırını kacırıyor ve juan shabaz  /b den arkadaslarına komut verip mix yapıyor ve deshawn tyshawn da 'içinden gecin awq' diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/bx0xF4n.png https://imgur.com/xTKhUkB.png

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşlar mıx yapmayın cezalarını almalarını talep ediyorum.

Najeem Gibbs Lv.53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 22:31
Köken Amerika
Popülerlik 45
Nathan Owens Lv.16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.07.2026 02:52
Köken Ingiltere
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 11:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
/b'den herhangi bir komut verdiğimizi hatırlamıyorum, arkadaşlara İC olarak dağa gideceğimizi belirttim bunu İC olarak karakterleri biliyor fakat bir kaçı anlamadığı için ve hareketli halde olduğumuz için dağa sürün diye belirttim ayrıca kendi sslerim yetersiz olursa diyede f'den ss almalarını söyledim, ic şekilde kalkın gidin gibi bir söylemde bulunmamışım sste gördüğün gibi Deshwan'la aramızdaki PM seni ne kadar ilgilendiriyor orasını bilemem. Benim sslerimle beni şikayet etmeniz ayrı konu. :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2026 20:47
Köken Italya
Popülerlik 24
Merhabalar forum öncelik şikayet açmadan önce iyi bak ss'ine reisim adamlar esp yada meta gaming den bilgi alarak oyun oynuyor adamlar gelip sıkıyor birşey demiyorsunuz sadece bizim kayıt aldığımızı soran adama mix diyorsunuz bu iş saçma ayrıca arkadaşlara ayrı bir şekilde şikayet oluşturulmuştur! en kısa süre içerisinde videomu atacağım bilginize!

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:32
Köken Amerika
Popülerlik 24
Şikayette adınmı geçiyor kardeşim senin uzatmayun sonuçlansın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:30
Köken Amerika
Popülerlik 65