arkas fidelis arcane.asi frameratevigilante.asi bpl.asi parazitas.cs

Başlatan ukicik, 03.12.2025 13:44

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
arkadaş defalarca kez konuya girip çıkmasına rağmen 9-10 gündür şikayete savunma yapmıyor, bu kadar açık bir şeye yapacak savunma bulamamış demek ki. geçmişteki yasaklama kayıtları ve sicil kabarıklığını göz önünde bulundurursak yasaklanması gerek arkadaşın

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
uğraşmaya değmez ban yemez yese bile birini yalayıp açtırır

;) :D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
arkadaş banlanacağını anladığı için kaderine boyun eğmek yerine malvarlığını aktarmış olabilir, şikayeti inceleyecek yöneticinin dikkatine

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şikayetin adil bir şekilde sonuçlandırılması için Scealten veya Sylas'ın sonuçlandırılmasını talep ediyoruz. Teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.03.2026 22:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
hızlı a d yok, video hızlandırılmış. atılan ss 16 yaşındaki bir çocuğun çektiği bir ss sanırım. yerdeki adama mermi atıyorum ve saliselik cross oynadığı an ss alıp silentmiş gibi yansıtması komik olmuş. şikayet açan ve ileti atan arkadaşların üslubundan da anlayacağımız üzere sadece manipüleye oynuyorlar. fm ekibi gerekli kararı verir zaten. hepsi vurulunca benim videomu izleyek şikayet açalım zaman çalalım kafasına girmişler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
12 gün böyle aptalca bir savunma beklediğime inanamıyorum şu video bile daha geçerli
https://youtu.be/HbAXYvDTMX0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
https://www.youtube.com/watch?v=xs5177G5YYQ

şimdi buna da senkron hatası falan yazarsan anana küfrü yersin memoli 4 kez hileden ban yemişsin salak saçma savunma yapıp ufak beyninle insanları mal yerine koymaya çalışma dalyarak

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

arkadaşın günlerce düşünüp yaptığı savunmaya karşılık sinirlerine hakim olamadan yanıt veren ukicik arkadaşımın videosunu buraya atıyorum, şikayetiin kapatılmasına gerek yok. sürdürülebilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0