Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Ountex, 08.12.2025 18:37
AlıntıN/A
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:37 Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear rp ihlali + Retardet RpAlıntıN/AYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla agresif bir rol sonucu bir çatışma rolü döndü, ilk karşı taraf bana bir ateşleme yaptı daha sonrasında ben, bu arkadaşların silahı olmamasına rağmen gelip bana yumrukla saldırmaya çalıştılar, diğerlerini kayıt alamadım sadece bu arkadaşı aldım cezalandırılmasını istiyorum aşağıya videoyu bırakıyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/16o6hgEk açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 20:06kişi rolde rk kural ihlali yapıyor, rk sürem dolmadan üst üste gelip 2 kez vuruyor ve kayıttada 3. yü deniyorsaatlere bakarsanız görürsünüz, ilk 21.45, ikinci 22.38 aralarında 1 saat bile yok
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 21:00Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 20:06kişi rolde rk kural ihlali yapıyor, rk sürem dolmadan üst üste gelip 2 kez vuruyor ve kayıttada 3. yü deniyorsaatlere bakarsanız görürsünüz, ilk 21.45, ikinci 22.38 aralarında 1 saat bile yokArkadaşın düşünce niye bana yumrukla saldırıyorsun o zaman? Ben size şans tanıyorum hemen sıkmıyorum arkamdan gelip bana saldırıyorsun? Arkadaşının eli kolu tutmayınca yumrukla mı saldıralım dediniz anlamadım?
Alıntı yapılan: wandex - 08.12.2025 21:05Bir birliğin hoodunu tek başına basıyorsun, silahı bırak çek yapıyorsun. Bu hatalar göz önünde bulundurulsun. :)
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 21:08Alıntı yapılan: wandex - 08.12.2025 21:05Bir birliğin hoodunu tek başına basıyorsun, silahı bırak çek yapıyorsun. Bu hatalar göz önünde bulundurulsun. :)Birlik hood'u basmalık bir durum yok ilk birliğindeki üyen bana silahla ateş açıyor, motor ile uzaklaşıyorum. Farkındaysanız savaş sokağınızda dönmüyor.Daha fazla yazmalık bir durum yok sonuçlanabilir, şikayetle alakası olmayan insanlarda yazmasın gerek yok.
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 21:12Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 21:08Alıntı yapılan: wandex - 08.12.2025 21:05Bir birliğin hoodunu tek başına basıyorsun, silahı bırak çek yapıyorsun. Bu hatalar göz önünde bulundurulsun. :)Birlik hood'u basmalık bir durum yok ilk birliğindeki üyen bana silahla ateş açıyor, motor ile uzaklaşıyorum. Farkındaysanız savaş sokağınızda dönmüyor.Daha fazla yazmalık bir durum yok sonuçlanabilir, şikayetle alakası olmayan insanlarda yazmasın gerek yok.Fear rp demişsin, sokakta silah sıkıyorsun rolsel düşündüğünde orada tek başına silah sıkabilirmisin? fear rp yapması gereken kişi sen de değilmisin? birde rk sürem dolamadan 3. kez beni vurma girişiminde bulunuyorsun