Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Furkan3, 19.12.2025 19:32
Alıntı yapılan: Furkan3 - 20.12.2025 04:13Şikayete bu kadar kişi etiketlenmiş mi? Etiket atılan savunma yapsın.Arkadaşlar okuduğunuda anlamıyor, rolde zaten Ak ile sıktım ve düşürdüm. Bu mermiler oyuncak mermi mi? Bölgeden araç ile kaçıyor. :D
Alıntı yapılan: Nowax0222 - 20.12.2025 11:15Alıntı yapılan: Furkan3 - 20.12.2025 04:13Şikayete bu kadar kişi etiketlenmiş mi? Etiket atılan savunma yapsın.Arkadaşlar okuduğunuda anlamıyor, rolde zaten Ak ile sıktım ve düşürdüm. Bu mermiler oyuncak mermi mi? Bölgeden araç ile kaçıyor. :DYetersiz rol bilgisi şikayetin altına kalkıp oluşumun illegal dersi alması lazım dersen oluşumun liderleri olarak yazarız tabi.Açıyorsan adam gibi şikayet aç yaptığın hatayı gizlemek için 30 tane ss alma.Adamın rolü bitmiş emote atmış arabaya binmiş hastanede rolüne devam etti rol ssi de var.Yazma şuraya artık savunma yapılmış.
Alıntı yapılan: SniperGod - 20.12.2025 16:03Alıntı yapılan: Furkan3 - 20.12.2025 04:13Şikayete bu kadar kişi etiketlenmiş mi? Etiket atılan savunma yapsın.Arkadaşlar okuduğunuda anlamıyor, rolde zaten Ak ile sıktım ve düşürdüm. Bu mermiler oyuncak mermi mi? Bölgeden araç ile kaçıyor. :DMadem vurdun kanıt göster ben senden bunu istiyorum. Nerde Ak 47 nin gerçek mermileri. Yeni açılmış gibi tabirde bulunmuşsun.. Yeni açılan birlik rol yapamaz mı ne alakası var bunda? OOC muhabbetleri vurgulamışsın burası OOC şikayet bölümümü :)Kanıtı sunmayacaksan tek tek ileti atarak milleti kışkırtma OOC kin yapan IC konuşma olmadan OOC savaşa çağıran sensin bunuda ekleyim ayrıca https://hizliresim.com/ok7xlqtBir R20 gibi değilde troll oyuncu gibi davranıyorsun DM serveri değil burası.