rus siyahi makarov romanov car ramming

Başlatan ege the b3st, 22.01.2026 23:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 20:04
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5

@jigg

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: makarov romanov @Baghdaderisemezsiniz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş motoruyla CR atıyor. (2 kere)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/qpi9hb

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın siciline bakacak olursak sanırım kuralları bilmiyor. Bir helper arkadaş rol eğitimi verirse iyi olur. İyi forumlar.

Najeem Gibbs Lv.53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 22:31
Köken Amerika
Popülerlik 45
Nathan Owens Lv.16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.07.2026 02:52
Köken Ingiltere
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 11:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Birliğin tekrar aktif hale geldiğine inanamıyorum, LOWRP kişiler yüzünden çoğu oyuncunun oyun hevesi kaçıyor. R19 rolü yapan siyahi(?) arkadaşın bile karakterinde sıkıntılar varken ilk gününde birlik hakkında 3-4 şikayet gelmesi olacak iş değil, umarım yetkililer gerekli önemleri alır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: wandex - 23.01.2026 04:29
Birliğin tekrar aktif hale geldiğine inanamıyorum, LOWRP kişiler yüzünden çoğu oyuncunun oyun hevesi kaçıyor. R19 rolü yapan siyahi(?) arkadaşın bile karakterinde sıkıntılar varken ilk gününde birlik hakkında 3-4 şikayet gelmesi olacak iş değil, umarım yetkililer gerekli önemleri alır.
En son konuşacak adam sensin  ::)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Öncelikle güzel kardeşim, bana rolden bahsetmeye veya kuralları anlatmaya kalkma. Karakter hakkında açılan şikayet mevcut bu konuda sana birşey demeyeceğim aktif şikayeti kullanmaya çalışıyorsun güzelmiş. Şikayetinizi açtınız, sonuçlanmasını bekleyin. Şikayete alakasız arkadaşlar yorum yapıyorlar herhalde zamanında rütbe dilendikleri birlikten atılmak gururlarına birazcık koymuş. Paywant ile sıkıntı yaşıyorum ve ödeme gerçekleştiremiyorum akşama doğru NC hakkı zaten gelecek. Geldikten sonra acaba neye bahane bulacaksınız merak ediyorum :) Forum sicilime laf etmişsin ancak bahsettiğin sicillerin çoğu 2025 2024 e dayanıyor. Rol eğitimini birliğine genel olarak vermesi gerekenler sizlersiniz RK ihlalinden tut illegal yasağı olan oluşuma agresif rollerinizden ve sokağa graffitiler yapmaktan ibaret değilsiniz. Oluşum şikayetinize güzel bir şekilde yanıtınızı verirsiniz.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 23.01.2026 07:54
Öncelikle güzel kardeşim, bana rolden bahsetmeye veya kuralları anlatmaya kalkma. Karakter hakkında açılan şikayet mevcut bu konuda sana birşey demeyeceğim aktif şikayeti kullanmaya çalışıyorsun güzelmiş. Şikayetinizi açtınız, sonuçlanmasını bekleyin. Şikayete alakasız arkadaşlar yorum yapıyorlar herhalde zamanında rütbe dilendikleri birlikten atılmak gururlarına birazcık koymuş. Paywant ile sıkıntı yaşıyorum ve ödeme gerçekleştiremiyorum akşama doğru NC hakkı zaten gelecek. Geldikten sonra acaba neye bahane bulacaksınız merak ediyorum :) Forum sicilime laf etmişsin ancak bahsettiğin sicillerin çoğu 2025 2024 e dayanıyor. Rol eğitimini birliğine genel olarak vermesi gerekenler sizlersiniz RK ihlalinden tut illegal yasağı olan oluşuma agresif rollerinizden ve sokağa graffitiler yapmaktan ibaret değilsiniz. Oluşum şikayetinize güzel bir şekilde yanıtınızı verirsiniz.
illegal yasagi olan birlik mahallemde bana cr atiyor, burasi bizim olcak tarzi roller yapiyor sonra brawlda silah cekip dusunce de olusum sikayeti aciyor..
o sikayeti acmani bekliyor olacagiz.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Savunma yap CR atmissin kardesssim, utanmiyo musun cr atmaya huh?

James Buffo Lv.73
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:44
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.08.2026 13:46
Köken Amerika
Popülerlik 29
Nico Pinto Lv.17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 22:30
Birlik Vengadores MC
Köken Fransa
Popülerlik 22
Merhabalar,

Şikayet incelendi. Makarov_Romanov isimli karakter "Car Ramming" kapsamında cezalandırılacak.

K&A