Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan ege the b3st, 29.01.2026 15:58
Alıntı yapılan: ege the b3st - 29.01.2026 17:35Alıntı yapılan: owsrich - 29.01.2026 17:04İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:İFM discorduna attin diye hilesiz mi oldun? YTye bakarsan wallhack diye hilenin varligini gorebilirsin. Biz hileli goruntulerle hile sikayeti acan adamlari bile gorduk, bu dedigin sey savunulamaz. Catisma ortasinda karakterler duvar arkasi gozukuyor ama sadece sende oluyor.. Anladim, sonuclanabilir o zaman.
Alıntı yapılan: owsrich - 29.01.2026 17:04İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:
Alıntı yapılan: ege the b3st - 29.01.2026 15:59Ayrıca o kadar AK mermisine bu kadar geç düşmesi de şaşırtıcı.
Alıntı yapılan: ege the b3st - 29.01.2026 19:05bir şikayet açtık 10 tane çocukla muhattap olduk.Tum birlik uyeleri saldiriyorsa vardir bir duzenek. Dun hileden dolayi bir karakterleri de ban yedi.Sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: ege the b3st - 30.01.2026 00:12Birliğin R20'si hile şikayetinden ban yiyeceğini anlayınca R18'e çekilmiş. Göz önünde bulundurulsun lütfen, R20 ban yiyecek.