Onaylı Hood Fear RP - Retarted RP - Non RP

Başlatan Jackal's, 22.02.2026 06:40

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 15:44
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 56
Sue Silva Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.01.2024 00:51
Birlik Sivil
Köken Polonya
Popülerlik 5
Dubon Laon Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.05.2026 13:26
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reuben_Kutt @tamlesh

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yaparken pit attı ve aracımı bozmaya çalıştı, mesleği bitirip çıkarken yolda tekrar karşılaştık ve aracı önüne kırdım ardından onaylı hooduma geçtim peşimden gelip saçma bir role girişti, onaylı hoodda korkusuzca insider dövmeli bir karaktere karşı tamamen saçma ve anlamsız bir role giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler][/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Yaşanan olayların hiçbirisinde araç içindeki bir insanın yara/hasar alacağı bir pozisyon yok haliyle benim değil arkadaşın yaralanma rolüne girmesi gerekiyor ancak arkadaş tamamen kinlenmiş şekilde çarpmaya devam ediyor.

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @tamlesh

Kevin Ceja Lv.49
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 23:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Videonun ilk kısmından önce kestiğin yeri atarsan ilk önce senin bana lag pit atıp motordan düşürdüğünü görebilirdik. Onun dışında çarpma göremedim, direğe çarptığın kısımda dümdüz yolumda gidiyorum ana yola giriş yapıp çarpan sensin. Yani bu videoda son kısımda senin cr attığının kanıtı var sadece, şikayeti anlayamadım. Daha iyi kesip biçmen lazım videoyu, öyle haklı çıkarsın belki.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 56
Sue Silva Lv.3
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Polonya
Popülerlik 5
Dubon Laon Lv.1
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
Videoda görüldüğü gibi herhangi bir lag pit atmıyorum sen yola atlıyorsun, oocde ehliyetin var mı bilmiyorum ama genel olarak bilinen bir şey ara yoldan çıkarken senin dikkatli çıkman gerekiyor burada bana çarpmış olsan veya ben sana çarpmış olsam bile motorla gelip kendinden dört beş kat büyük bir araca çarpıp hiç bir şey olmamış, ölümsüz bir insan gibi devam etme hakkı vermiyor. Ganton'da ise daha öncesinde 5-6 kere çarptığın için haliyle karakterimin sinirlenmiş olması gerekiyor ve yine gelip çarpacağın için önüne kırıyor gayet normal. Orada ben motorlu olsam ve bir aracın önüne kırsam ve rol yapmadan devam etsem bu ihlal olurdu.

Bahsettiğin kısım, önüme atlamana rağmen ben çekiliyorum yine kenara sen hala üstüme geliyorsun. :) Garip
https://youtu.be/NdRtAbN61h8

Kevin Ceja Lv.49
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Yani kafanda kurduğun olaylardan falan bahsediyor olmalısın. Kim sana beş - altı kere çarpmış? Videoda bile sana çarptığım bir kısım yok dostum, kimsenin önüne kırdığı falan da yok. İlk videoya göre tek tek gidelim, ilk olayda çarpma vs. yok sağ şeritten sol şerite geçip devam ediyorum. İkinci kısımda yaşanan olay dediğin gibi ara yoldan çıkarken dikkatli çıkman gerekir fakat dikkatli çıkmamışsın ve yaklaşık kırk km/h ile ağaca gömülmüşsün; rol yok, peki. Üçüncü kısımda ise belki gerçekten bir sıyrık ile geçiyorum. Dördüncü kısımda ise hiçbir sebep olmamasına rağmen dümdüz cr atmışsın şimdi ise 'beş-altı kez çarptın, o yüzden sinirlendim' diyerek yaptığın hareketin aykırılığını yalan ve bahanelerle örtmeye çalışıyorsun. Kaza rollerine bu kadar önem veriyorsan ağaca girdiğin kazada role girseydin dostum. İkinci videoda arkamı görmem zaten imkansız, sağ tarafta olduğunu görünce sola geçiyorum zaten. İkinci gönderdiğin videonun başından ilk gönderdiğin videonun başına kadar olan kısmı kesmeyip atarsan artık, kimin ne yaptığını görürüz zaten.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 56
Sue Silva Lv.3
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Polonya
Popülerlik 5
Dubon Laon Lv.1
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: tamlesh - 22.02.2026 23:27
Videonun ilk kısmından önce kestiğin yeri atarsan ilk önce senin bana lag pit atıp motordan düşürdüğünü görebilirdik. Onun dışında çarpma göremedim, direğe çarptığın kısımda dümdüz yolumda gidiyorum ana yola giriş yapıp çarpan sensin. Yani bu videoda son kısımda senin cr attığının kanıtı var sadece, şikayeti anlayamadım. Daha iyi kesip biçmen lazım videoyu, öyle haklı çıkarsın belki.
bu yanıtına ithafen attım, videodan önce pit attın diyorsun videoyu atınca pit atmadığımı belirtiyorsun? Komik, daha fazla ileti atmayacağım motorunla kamyonetlere cr atmaya devam et.

Kevin Ceja Lv.49
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Alıntı yapılan: Jackal's - 23.02.2026 01:48
Alıntı yapılan: tamlesh - 22.02.2026 23:27
bu yanıtına ithafen attım, videodan önce pit attın diyorsun videoyu atınca pit atmadığımı belirtiyorsun? Komik, daha fazla ileti atmayacağım motorunla kamyonetlere cr atmaya devam et.

Pit atmadığını nerede söylemişim dostum, hayal mi görüyorsun? İlaç etkisinde olabilir misin veya daha kötüsü? Pit attın; lag pit atıp beni motorumdan düşürmesen aradaki on saniyelik kısmı kesmek için mesai harcamazdın ve kırpmadan videoyu atardın, değil mi kardeşim?

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 56
Sue Silva Lv.3
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Polonya
Popülerlik 5
Dubon Laon Lv.1
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
Videonun tam hali.
https://youtu.be/YBJQfUSjqr0
Meslek aracını bozmak için bana çarptığı ilk yerden meslek sonuna kadar ne kadar uğraştığın ortada. Kırpmadığım hali yukarda şimdi neye suç bulacaksın bekliyorum ve ayrıca benim ekranımda sana lag pit atmak için herhangi bir çaba içine girmediğim addon olduğu için istesemde atamayacağım bariz belli. Şikayet sonuçlanabilir.

Kevin Ceja Lv.49
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55

Addon ile alakası yok ki, benim oyunumda birinci saniyede yaptığın sola manevra beni yoldan çıkarttı. Daha fazla iletiye gerek yok, savunmamı yaptım:

Alıntı yapılan: tamlesh - 23.02.2026 01:42
İlk videoya göre tek tek gidelim, ilk olayda çarpma vs. yok sağ şeritten sol şerite geçip devam ediyorum. İkinci kısımda yaşanan olay dediğin gibi ara yoldan çıkarken dikkatli çıkman gerekir fakat dikkatli çıkmamışsın ve yaklaşık kırk km/h ile ağaca gömülmüşsün; rol yok, peki. -Ben dümdüz yolumda seyir ediyorum bu arada, kasti olarak üstüne sürme gibi bir amacım vs. yoktu.- Üçüncü kısımda ise belki gerçekten bir sıyrık ile geçiyorum. Dördüncü kısımda ise hiçbir sebep olmamasına rağmen dümdüz yolumda giderken cr atmışsın şimdi ise 'beş-altı kez çarptın, o yüzden sinirlendim' diyerek yaptığın hareketin aykırılığını yalan ve bahanelerle örtmeye çalışıyorsun. Kaza rollerine bu kadar önem veriyorsan ağaca girdiğin kazada role girseydin dostum. İkinci videoda arkamı görmem zaten imkansız, sağ tarafta olduğunu görünce sola geçiyorum zaten. İkinci gönderdiğin videonun başından ilk gönderdiğin videonun başına kadar olan kısmı kesmeyip atarsan artık, kimin ne yaptığını görürüz zaten.

İlk video: [spoiler]
[/spoiler]
İkinci video: [spoiler]
[/spoiler]

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Şikayet incelendi. Reuben Kutt karakteri NON-RP Driving sebebiyle cezalandırılacak.