Yani kafanda kurduğun olaylardan falan bahsediyor olmalısın. Kim sana beş - altı kere çarpmış? Videoda bile sana çarptığım bir kısım yok dostum, kimsenin önüne kırdığı falan da yok. İlk videoya göre tek tek gidelim, ilk olayda çarpma vs. yok sağ şeritten sol şerite geçip devam ediyorum. İkinci kısımda yaşanan olay dediğin gibi ara yoldan çıkarken dikkatli çıkman gerekir fakat dikkatli çıkmamışsın ve yaklaşık kırk km/h ile ağaca gömülmüşsün; rol yok, peki. Üçüncü kısımda ise belki gerçekten bir sıyrık ile geçiyorum. Dördüncü kısımda ise hiçbir sebep olmamasına rağmen dümdüz cr atmışsın şimdi ise 'beş-altı kez çarptın, o yüzden sinirlendim' diyerek yaptığın hareketin aykırılığını yalan ve bahanelerle örtmeye çalışıyorsun. Kaza rollerine bu kadar önem veriyorsan ağaca girdiğin kazada role girseydin dostum. İkinci videoda arkamı görmem zaten imkansız, sağ tarafta olduğunu görünce sola geçiyorum zaten. İkinci gönderdiğin videonun başından ilk gönderdiğin videonun başına kadar olan kısmı kesmeyip atarsan artık, kimin ne yaptığını görürüz zaten.