yeni silah sistemi hakkında hasbihal

Başlatan tanerto, 24.02.2026 00:31

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 03:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 69
Katılmıyorum ya, farm yapmak diyorsunuz 3-4 gündür aktif takılıyorum günlük 10-15 kişiyle alışveriş yaptım. 2 günde 4 silahın tüm parçalarını hazırladım. Tabi benim maddi varlığım olduğu için kolay ulaştım, ama ben ulaşırken karşı tarafa da kazandırdı . Farmlamak dediğiniz olayı mesleğe çevirip güzel gelir elde edenler var. Silah sistemi masraflı evet, ama mantıklı ve güzel işliyor. Dediğiniz gibi emeğine göre pahalı olmalı. Sunucuda aktifle düşmedi bence, tüm silahlar sıfırdan yapıldığı için bi hazırlık serüveni gibi düşünün, herkes kendini bir an önce silahlandırmaya çalışıyor, gayet normal, herkesin silahı gitti sonuçta. Ki pahalı olması çok daha iyi bence, herkes ona göre davranır, her yerde silahlı olay görmeyiz, şahane.
Ben sistemi beğendim, devammm  ;)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:53
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 66
Aren Babayan Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 22:03
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 01:27
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Katıldığım bir nokta var. Evet rolleri biraz düşürdü ama bunu gidermek için hotline vasıtasıyla silah parçaları veriliyor. Ama bu çözümde tek başına yetmeyecek. Sistem geldiğinden bu yana yapılan çoğu eleştiriyi dikkate aldılar ve ona göre düzenleme yaptılar. Bu yüzden de bu durumu düzeltecek bir öneri veya eleştiri geldiğinde dikkate alınacağını düşünüyorum.
Benim önerim hammaddeleri toplu olarak yükseltebilmemiz, tek tek yerine toplu yükseltmeye koyarak yükseltmeyi beklerken insanların keyfince rol yapması. Örneğin saf gövde yapacağız diyelim buna da 6 metal 2 alüminyum 1 vicex gerekli hesaplayalım bu malzemeleri ne kadar saf yaparken malzeme gerekir sistem onu istesin. Örneğin atıyorum 1 iyi gövde yapmak için 100 metal 100 alüminyum 100 vicex harcıyorsak bunu tekte verelim ve araparçanın çıkmasını bekleyelim. Tek tek yükseltme işi rolleri baltalıyor buna katılıyorum ve benim söylediğim veya benzer çözümlerle çözülebilecek bir mesele bu yüzden eski sisteme dönmek istemenin saçma olduğunu düşünüyorum.
Diğer meselelere gelirsekte hammadde sistemi parası olmayanlar için iyi bir gelir kaynağı hangimiz meslek yaparken rol yaptık ki, tırcılar rol mü yapıyor hayır bu da öyle bunu bir meslek olarak görmek lazım. Yani bence sistem iyi oturması için hala çalışmaların yapıldığına inanıyorum. Gitgide güzelleşiyor bir süre sonra hepimizin seveceği bir sistem olacaktır. Umarım dediğim gibi tektek basma işi de rafa kalkar ve sistem tam olarak oturmuş olur.

Stash McCall Lv.38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 18:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2026 02:35
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2026 02:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
bence,

oyuncuları rahatsız eden şey silahın kolayca alınabilmesi ve harcanan emek ve geçen zamandan çok, kolay erişebilmesiyle beraber ortaya çıkacak dm durumu. elbette haksız değiller bundan 3-4 ay sonra herkesin silaha erişimi daha da basit olacak. bunun önüne geçmenin tek yolu da daha ağır cezalar olacaktır. çünkü önemli olan silahı nasıl elde ettiğin değil elde ettikten sonra nasıl kullandığındır. ha kendin yapmışsın ha bir birliğe girip sevkiyat zamanını beklemişsin. yıl olmuş 2026 artık bu para-silah muhabbetinden çok rol kalitesini arttırmaya oynamalıyız.

burdan manifestoyu kafes dövüşüne davet ediyorum :fist:

Jimmy Gatto Lv.38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 14:29
Köken Italya
Popülerlik 55
Jason Lee Lv.5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 02:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2026 15:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 15:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.03.2026 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
parası olmayan illegal takılmasın kardeşim ya

Victor King Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:26
Birlik Cobra's Gang
Köken Amerika
Popülerlik 19
Captain Vice'ın üstüne tanımam, erişim bu kadar zor değildi, insanları rolden koparmıyordu, polise yakalatsan belli bir para/süre zarfında geri alıyordun, onaylı hoodlar üst düzey silah üretebiliyordu. En iyi sistem oydu

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2026 16:46
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2026 22:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Üstünde bir blueprint kağıdı olan masaya 50.000 vermenin, her bir parçayı birleştirirken cebinden 1.500 silinmesinin ve tüm bunların maliyetinin milyon doları aşması ne kadar gerçekçi? Madem silaha erişim bu kadar zor, madem ortalama bir çatışmada kişiler sanki tam teçhizatlı asker kadar pahalı silahlar taşıyor, neden Amerika'da rol yapıyoruz? Problem silaha erişememek değil, rolcü adamlarız allaha şükür silah bulun bize diye koşturmuyoruz. Problem silahın erişilebilir olup bu kadar gerçek dışı pahalı olması. Bir şehirde nasıl yeterince parası olan il-legal her insan silah üretme kapasitesine sahip olabiliyor ben anlamıyorum.

Sevkiyat dönemini beğeniyordum, bb.