Zaire_Blackwood RETARTED RP

Başlatan Errah, 21.03.2026 20:32

« önceki - sonraki »
Rakeem Young Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 18:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zaire_Blackwood @dory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zaire adlı karakter geldi, durduk yere küfür etti ve üst üste kahkaha attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19179932/sa-mp-0003474.png https://www.upload.ee/image/19179934/sa-mp-0003475.png

Ek açıklamalar(varsa): Bariz şekilde Retarted RP, bu karakterin ilk kez yaptığı bir hareket değil. Gereken cezanın verilmesini talep ediyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.04.2026 22:55
Birlik STONEWELL
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.05.2026 23:51
Birlik WM Corp
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.04.2026 22:50
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 26
@dory 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

Rakeem Young Lv.64
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Zaire_Blackwood adlı karaktere şikayet açmış olmama rağmen hâlâ devam ediyor ihlal yapmaya, kesinlikle cezalandırılması lazım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 21:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.07.2026 00:41
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2026 12:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhaba, herkese kolay gelsin. Bahsi geçen oyuncu ile aramda herhangi bir rol dışı husûmetimin olmadığını bilmenizi isterim. Bahsi geçen Russell Hunter ile karakterim Zaire Blackwood eski arkadaşlar, rolde geçen bir husumetimiz var. Russel Hunter'in de bu kapsamda ceza almasını rica ediyorum, o da bana karşılık veriyor ve husumeti devam ettiriyor. Bu roller kapsamında rolümü yaptım, gereğinin yapılmasını arz ederim. Tekrar geçiyorum, rol dışı bir sorunum yok, sorun tamamen rolsel. Oyuncu rahatsız olduysa cezalandırma sağlanabilir.

Rakeem Young Lv.64
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: dory - 22.03.2026 00:04
Merhaba, herkese kolay gelsin. Bahsi geçen oyuncu ile aramda herhangi bir rol dışı husûmetimin olmadığını bilmenizi isterim. Bahsi geçen Russell Hunter ile karakterim Zaire Blackwood eski arkadaşlar, rolde geçen bir husumetimiz var. Russel Hunter'in de bu kapsamda ceza almasını rica ediyorum, o da bana karşılık veriyor ve husumeti devam ettiriyor. Bu roller kapsamında rolümü yaptım, gereğinin yapılmasını arz ederim. Tekrar geçiyorum, rol dışı bir sorunum yok, sorun tamamen rolsel. Oyuncu rahatsız olduysa cezalandırma sağlanabilir.

Önceden arkadaş falan değildik ne ic ne ooc, şikayet sonuçlanabilir. @NightRose

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 20:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 70
Alıntı yapılan: dory - 22.03.2026 00:04

Yeter da gadaşım yeter ismini ezberledi herkes scdşklgnsdşkngds